Hasta çocuklar da 23 Nisan'ı kutladı

Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi'nde 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda hastanede tedavi görmek zorunda olan hasta çocuklara bayram havasını yaşatmak amacıyla Çocuk Hastanesi personeli bir program hazırladı. Çocuk Hastanesi'nin yeni açılan ek binasında hazırlanan programa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi'nden gönüllü öğrenciler de [&hellip]

Hasta çocuklar da 23 Nisan’ı kutladı

Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi’nde 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hastanede tedavi görmek zorunda olan hasta çocuklara bayram havasını yaşatmak amacıyla Çocuk Hastanesi personeli bir program hazırladı. Çocuk Hastanesi’nin yeni açılan ek binasında hazırlanan programa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’nden gönüllü öğrenciler de çeşitli aktivitelerle katıldı.
Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu, Hastane Müdürü Murat Altıntaş, Hastane Müdür Yardımcısı Mustafa Boya, Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Nazlı Yılmaz, Hasta Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Neşe Arslan ve Ek Bina Sorumlu Hemşiresi Sıdıka Çakır Beytemiz ile diğer personellerin hazır bulunduğu programda çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler verildi.
23 Nisanı hasta çocuklarında hastanede kutlamalarını isteyen Çocuk Hastanesi personeli özellikle hastanede rutinin dışında bir gün geçirmelerini sağladı. Çocukların çok mutlu olduğu ve eğlendikleri bu bayram programının sonunda özellikle refakatçi anneler memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini sundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme