Hasta çocuklar 23 Nisan coşkusu yaşadı

Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde 23 Nisan şenliği düzenlendi. Şenlikte, Hastane Başhekimi Orhan Fesçekoğlu, hasta çocukları neşelendirmek için penguen dansı yaptı Afyonkarahisar'daki hasta çocuklar, Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ndeki 23 Nisan Şenliği'nde eğlendi. Hastane'nin ek binasının bahçesinde düzenlenen etkinliğe Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi [&hellip]

Hasta çocuklar 23 Nisan coşkusu yaşadı

Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde 23 Nisan şenliği düzenlendi. Şenlikte, Hastane Başhekimi Orhan Fesçekoğlu, hasta çocukları neşelendirmek için penguen dansı yaptı

Afyonkarahisar’daki hasta çocuklar, Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ndeki 23 Nisan Şenliği’nde eğlendi. Hastane’nin ek binasının bahçesinde düzenlenen etkinliğe Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Müdürü Hasan Arslan, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran, Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Orhan Fesçekoğlu, sağlık görevlileri ile hastanede yatan çocuklar katıldı.
PENGUEN DANSI İLGİ GÖRDÜ
Bulaşıcı hastalıkları olmayan çocuk hastaların şenliğe katıldığını belirten Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Orhan Fesçekoğlu, 23 Nisan coşkusunu yaşayamayacak çocukları düşünerek böyle bir etkinliğe imza attıklarını belirtti. Fesçekoğlu, şenlik sırasında, İl Gençlik Merkezi ve Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencileri ile penguen dansı yaptı. Dansı öğrenmekte zorluk çekmeyen Fesçekoğlu, gösterinin sonunda çocuklardan alkış aldı.

MURAT ARISOY

YENİ HASTANEDE KALİTELİ HİZMET
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Afyonkarahisar halkının sağlık hizmetlerinden memnun olduğunu belirtti. Erenoğlu, bu teveccühe layık olmak için daha çok çalışacaklarını hatırlatarak “Yeni yapılacak Kadın Doğum Hastanemiz’de sağlık hizmet kalitemiz daha da artacak” diye konuştu.

Bakmadan Geçme