• Haberler
  • Gündem
  • Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için protokol imzalandı

Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için protokol imzalandı

AFSÜ kampüsüne yapılacak Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için protokol imzalandı   Hayırsever desteğiyle Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) kampüsünde yapılacak olan Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Vali Mustafa Tutulmaz ile AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş arasında protokol imzalandı. Valilik makamında gerçekleşen protokol imza töreninde Vali Tutulmaz ile AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Okumuş [&hellip]

AFSÜ kampüsüne yapılacak Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için protokol imzalandı

Hayırsever desteğiyle Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) kampüsünde yapılacak olan Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için Vali Mustafa Tutulmaz ile AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş arasında protokol imzalandı. Valilik makamında gerçekleşen protokol imza töreninde Vali Tutulmaz ile AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Okumuş karşılıklı imzaları attı.
SOSYAL DESTEK ALANI OLARAKTA KULLANILACAK
AFSÜ Kampüsü içerisinde hayırsever Halaç ailesi desteği ile inşa edilecek olan Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 katlı ve 64 odalı olarak yapılacak. İhtiyaç sahibi hasta ve yakınlarının konaklama ve diğer insani ihtiyaçlarını karşılamak için kullanabileceği Hasta Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bir bölümü Palyatif Bakım Ünitesi’ne ayrılacak, diğer kısmı ise ihtiyaç sahibi ve yakınlarının sosyal destek alanı olarak kullanılacak.
Rektör Okumuş, Vali Mustafa Tulmaz’a desteklerinden ve hayırsever Halaç ailesine ise katkılarından dolayı teşekkür ederek, bağışın hasta ve hasta yakınları için anlamlı bir hizmet olduğunu belirtti.
Merkezin Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Vali Tutulmaz ise, hayırsever Halaç ailesine katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Bakmadan Geçme