• Haberler
  • Genel
  • Hassasiyetlere uygun aday gösterilecek – Kocatepe Gazetesi

Hassasiyetlere uygun aday gösterilecek – Kocatepe Gazetesi

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, partisinin Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin tek çatı formülü adı altında ülke insanının tamamının sağ duyu ile oy verebilecekleri bir aday etrafında şema oluşturacağını söyledi. Yağcı, hassasiyetlere uygun bir cumhurbaşkanı adayı gösterileceğini vurguladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik düşüncelerini açıkladı. FORMÜL TEK ÇATI [&hellip]

Hassasiyetlere uygun aday gösterilecek

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, partisinin Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin tek çatı formülü adı altında ülke insanının tamamının sağ duyu ile oy verebilecekleri bir aday etrafında şema oluşturacağını söyledi. Yağcı, hassasiyetlere uygun bir cumhurbaşkanı adayı gösterileceğini vurguladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik düşüncelerini açıkladı.
FORMÜL TEK ÇATI
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, yerel seçimlerin yankılarının halen sürdüğünü söyledi. 1 Haziran tarihinde iki il olmak üzere toplam 14 noktada seçimi iptal edilen yörelerde seçim yapıldığını hatırlatan Yağcı; “Cumhurbaşkanlığı seçimi sıcak gündemin üzerine oturdu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin izlediği çok olumlu ve tüm Türkiye’yi kapsayan bütünleyen bir çalışmanın mevcut olduğunu kaydetti. Tek çatı formülü adı altında ülkenin tamamındaki vatandaşların sağ duyu ile oy verebilecekleri bir aday etrafında şema oluşturmaya çalışmaktadır.” dedi.
İKTİDARA TEPKİLER YÜKSELİYOR
30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’de bir takım kutuplaşmalar içerisinde geçtiğini ifade eden Yağcı, ülke genelinde AK Parti ya da diğerleri şeklinde durum oluştuğunu söyledi. Yalova seçiminde söz konusu kamplaşma da seçmenin daha net tepki ortaya koyduğunu savunan Alper Yağcı; “Yalova’da CHP’nin 5-6 puan yükselen tirendi, AKP’nin yerinde saymasını ciddi tepkiler olarak görüyoruz. Genel Başkanımızın AKP bloğunun karşısına tüm kesimi kucaklayacak bir adayla çıkacak olması önemli bir gelişmedir. Halkımızın hassasiyetlerine önem verecek bir aday bulanarak ülkeyi kamplaşmaya götüren iktidara karşı verilebilecek en önemli cevap cumhurbaşkanlığı seçiminde verilecektir.” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme