• Haberler
  • Genel
  • 'Haşhaş üretiminde eşit ve adil kota dağıtılacak'

'Haşhaş üretiminde eşit ve adil kota dağıtılacak'

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal'la haşhaş ekimi konusunu görüştüklerini kaydetti. Özkaya, 'Üreticinin en büyük sorunu olan kota sorununu adil ve eşit bir şekilde dağıtarak çözmüş olacağız' dedi Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, TMO Genel Müdür'ü Ahmet Güldal'ı [&hellip]

AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’la haşhaş ekimi konusunu görüştüklerini kaydetti. Özkaya, “Üreticinin en büyük sorunu olan kota sorununu adil ve eşit bir şekilde dağıtarak çözmüş olacağız” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Av. Ali Özkaya, TMO Genel Müdür’ü Ahmet Güldal’ı ziyaret etti.
“BU YIL HAŞHAŞ EKİMİNDE SORUN YAŞANMAMASI PLANLANIYOR”
Milletvekili Özkaya, haşhaş üreticilerin sorunlarını Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal’a aktardı.
Sorunları yerinde dinleyerek çözümü için gerekeni yaptıklarını aktaran Özkaya, “TMO Genel Müdürümüz Ahmet Güldal’la ilimizin haşhaş ekimi ve diğer konular ile alakalı verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini tek tek ileterek çözümü hususunda görüş alışverişinde bulunduk. İnşallah bu sene haşhaş ekiminde çiftçimiz sorun yaşamayacak.” diye konuştu.
“HAŞHAŞ KOTASI EŞİT VE ADİL DAĞITILACAK”
Haşhaş ekiminde bu yıl sorun yaşanmaması için gayret edildiğini vurgulayan Özkaya, “İnşallah geçtiğimiz yıl yaşanan sorunların çoğunu yaşamayacağız. Bu sene haşhaş ekiminin kotalara uygun olarak ekilmesini sağlayacağız. Vatandaşlarımızın en büyük sorunu olan kota sorununu da adil ve eşit bir şekilde dağıtılmasını sağlayarak çözmüş olacağız.” ifadelerini kullandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme