Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasene’den kurban organizasyonu

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Kurban Bayramı için kurban organizasyonu başlattı. Dernek Temsilcisi Himmet Uysal, kurban hisse bedelinin 750 lira olarak belirlediğini açıkladı

 

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Afyonkarahisar Gönüllü Temsilcisi Himmet Uysal, kurbanın fert ve toplum açısından çeşitli yararlar taşıyan malî bir ibadet olduğunu dile getirdi.
Kişinin kurban kesmekle Allah’ın emrine boyun eğip kulluk bilincini koruduğunu canlı bir biçimde ortaya koyduğunu belirten Uysal, “Kurbanın hikmeti paylaşmaktır ilkesinden hareketle yıllardır olduğu gibi bu sene de Hasene Derneği olarak tüm mazlum ve mağdurlar için sizlerle el ele bir Kurban Kampanyası başlatıyoruz. Bir hisse bedeli 750 TL’dir. Sadece Afyonkarahisar özelinde bile bu organizasyona çok ihtiyacı olan aileler var. Bazıları belki aylardır evine et alamıyor. Biz kurban organizasyonlarıyla onların sofralarına bir parça et koyabiliriz, onları bir nebze olsun mutlu edebiliriz, onların da yüzünü güldürebiliriz. Hayırsever tüm halkımızı derneğimizin online hesaplarına https://hasene. org.tr/bagis/bağışta bulunmaya davet ediyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti