Hasan Yalnızoğlu Neden Öldü?

Survivor macerasına 2015 yılında Gönüllüler kadrosunda yer alarak başlayan ve başarılı bir performans gösteren Hasan Yalnızoğlu'nun ölüm haberi tüm sevenlerini büyük hüzne boğdu. Başarılı isim Hasan Yalnızoğlu kimdir? Hasan Yalnızoğlu neden öldü?

Hasan Yalnızoğlu, 1997 yılında katıldığı  Best Model of Turkey yarışmasında ikinci olmuştur. Hindistan’da düzenlenen Mister International'da ise İngilizce dilini bilmemesinden dolayı birinciliğe veda ederek tekrar ikinci olmuştur.

SURVİVOR HASAN KİMDİR?

1974 yılında İstanbul’da doğan Hasan Yalnızoğlu aslen Rizelidir. Yalnızoğlu küçük yaşlarda jimnastikle ve futbolla ilgilenmiştir. Daha sonra yüzme sporunda başarılar elde etmiştir.  Orta öğrenimini Pendik’te bitiren Yalnızoğlu üniversite eğitimine ise Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile ayrıca Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunudur.

Spora ilgisi ve başarıları oldukça fazla olan Yalnızoğlu daha sonra dans ve oyunculuk alanlarında da eğitimler almış ve performansları ile başarılar elde etmiştir.  Dansçılık alanında ilerleyen Yalnızoğlu,  Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarının kadrosunda baş dansçı olarak görevlendirilmiştir. Başarılı Dansçı Yalnızoğlu 2007 yılında ise kendi gibi dansçı olan meslektaşı Tatiana Ruichiana ile dünya evine girmiştir.

Hasan Yalnızoğlu ‘’Show TV’’ ekranlarında yayımlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasının kadrosunda yer almıştır. Başarılı isim Yalnızoğlu yarışmada ikinci olmuştur.
Küçük yaşlarda başlayan spora ilgisi her yıl artmış ve Yalnızoğlu 2013 yılında kendine ait spor salonu açmıştır.

2015 yılında ise Acun ılıcalı’nın yapımını üstlendiği ‘’ Survivor All Star’’  adlı yarışmanın gönüllüler kadrosunda yer almıştır. Yalnızoğlu yarışmada 124 gün boyunca mücadele vermiş fakat 18. Haftada eleme potasından ismi çıkarak yarışmadan 5. Olarak elenmiştir. 1997 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında Kenan İmirzalıoğlu birinci olmuş ve ardından onu takip eden Hasan Yalnızoğlu olmuştur. Daha sonra Hindistan’da düzenlenen Mister International'da Türkiye’yi temsil ederek yarışmada ikinci olmuştur.  Yalnızoğlu birinciliği ise İngilizce dili bilmemesinden dolayı kaybetmiştir.

HASAN YALNIZOĞLU NEDEN VEFAT ETTİ?

Survivor yarışmasının kadrosunda yer alan eski yarışmacı Hasan Yalnızoğlu pankreas kanserine yenilerek hayatını kaybetmiştir.

Bakmadan Geçme