Hasan Dursun gönüllerin pasını sildi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında İlahi sanatçısı Hasan Dursun, Afyonkarahisarlılarla buluştu İlahi sanatçısı Hasan Dursun, Zafer Meydanı’nda gerçekleşen konserde Afyonkarahisarlılara ilahi ziyafeti sundu. Birbirinden güzel ilahilerini Afyonkarahisarlılar için seslendiren Dursun’a izleyiciler de eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı. RAMAZAN ETKİNLİKLERİMİZ TÜM GÜZELLİĞİYLE SÜRÜYOR Zafer Meydanı’nda organize edilen program, çocuk oyunları etkinlikleri ile [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında İlahi sanatçısı Hasan Dursun, Afyonkarahisarlılarla buluştu

Haber

İlahi sanatçısı Hasan Dursun, Zafer Meydanı’nda gerçekleşen konserde Afyonkarahisarlılara ilahi ziyafeti sundu. Birbirinden güzel ilahilerini Afyonkarahisarlılar için seslendiren Dursun’a izleyiciler de eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.
RAMAZAN ETKİNLİKLERİMİZ TÜM GÜZELLİĞİYLE SÜRÜYOR
Zafer Meydanı’nda organize edilen program, çocuk oyunları etkinlikleri ile başladı. Vatandaşların ilgi gösterdiği programda İlahi Sanatçısı Hasan Dursun ise birbirinden güzel ilahi ve ezgileri seslendirdi.
“AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE
RAMAZAN YAŞAMAK”
Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sanatçı Dursun’a teşekkür ederek, “Ramazan ayımız mübarek olsun. Hasan Dursun kardeşim ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar. 81 il içinde Ramazan etkinliğini Ramazan boyunca yapan Türkiye’de tek iliz. Önümüzdeki yıllarda da bu etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz. İlahi sanatçılar ve hafızlarımız ile sizleri buluşturmaya devam edeceğiz. Bu birlikteliğimiz, bu kardeşliğimiz daim olsun. Ülkemizin birliği ve beraberliği daim olsun. Cenab-ı Hak Sayın Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin. Siz değerli hemşehrilerime de katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
HASAN DURSUN’DAN BAŞKAN ZEYBEK’E TEŞEKKÜR
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür eden Hasan Dursun’da, “Güzel bir şehrin arkasında çalışkan bir Belediye Başkanı vardır. O yüzden kıymetli Mehmet ağabeyime teşekkür ediyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Ramazanlar, birliğimize beraberliğimize ve kardeşliğimize vesile olur inşallah. Her sene Afyon’a geldiğim zaman kalbim, içim gülüyor. Çünkü Afyon’da ayrı bir heyecan var. Başkanımı, Başkan Yardımcımı, çalışanlarını çok çok tebrik ediyorum. Birlik, beraberlik, paylaşma var. Ramazan ayı da paylaşmadır. Paylaşırsak tok olacağız. Eğer paylaşmazsak yok olur gideriz. Buradan tüm kardeşlerime selam ediyorum. Çok güzel bir ortam vardı. Havamız soğuk olsa da, insanlarımızın sıcaklığı ortamı ısıttı. Güzel bir iletişim kurduk, hoş dakikalar oldu. Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bizleri çok güzel ağırlayan misafirperver Afyonumuza teşekkür ediyorum. Kadir Gecemiz de şimdiden mübarek olsun. Rabbim bizleri gülen yüzümüz ile bayrama erdirsin.” ifadelerini kullandı.
ZEYBEK BAŞKAN VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Program ardından Başkan Mehmet Zeybek meydanda bulunan vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. Vatandaşların fotoğraf çekinme talebini geri çevirmeyen Zeybek, stant açan esnaflara da hayırlı işler temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme