HAS Parti’de yeni yapılanma başlıyor

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Afyonkarahisar'da yeni bir yapılanmaya gidiyor HAS Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atanan Sait Dal, partiyi yeniden yapılandırmak ve teşkilatlanmak için kolları sıvadığını söyledi.Dal, bugün teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malçok ile Seyfullah Şahin'in de katılacağı bir tanışma yemeği düzenleyeceklerini söyledi.Dal, “Garden Kale Otelde düzenleyeceğimiz yemekte, Afyonkarahisar ve ilçelerinden katılacak [&hellip]

HAS Parti'de yeni yapılanma başlıyor

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Afyonkarahisar’da yeni bir yapılanmaya gidiyor

HAS Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atanan Sait Dal, partiyi yeniden yapılandırmak ve teşkilatlanmak için kolları sıvadığını söyledi.
Dal, bugün teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malçok ile Seyfullah Şahin’in de katılacağı bir tanışma yemeği düzenleyeceklerini söyledi.
Dal, “Garden Kale Otelde düzenleyeceğimiz yemekte, Afyonkarahisar ve ilçelerinden katılacak yaklaşık 300 partilimiz ile bir araya geleceğiz. Yemek öncesi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Şeref Malkoç ve yardımcısı Seyfullah Şahin ile bir dizi ziyaretlerimiz olacak. İyi niyetlerle yola çıkıyoruz, niyetimiz hayır sonucu da inşallah hayırlı olur.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme