Harika Kanatlar hayran bıraktı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, Ramazan ayı boyunca kampanyalar ve geleneksel Ramazan etkinlikleri ile müşterilerinin vazgeçilmez mekanı haline geldi.En sevilen çizgi film karakterlerinden Harika Kanatlar, Özdilek Afyonkarahisar AVM'de hünerlerini sergiledi. Harika Kanatlar etkinliği, günde 4 seans olarak gerçekleştirildi. Harika Kanatlar gösterisi ile çocukların Bayram sevinci ikiye katlandı. Çocukların gözdesi Jumbo, Jet ve arkadaşları Özdilek Afyonkarahisar AVM'de [&hellip]

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, Ramazan ayı boyunca kampanyalar ve geleneksel Ramazan etkinlikleri ile müşterilerinin vazgeçilmez mekanı haline geldi.
En sevilen çizgi film karakterlerinden Harika Kanatlar, Özdilek Afyonkarahisar AVM’de hünerlerini sergiledi. Harika Kanatlar etkinliği, günde 4 seans olarak gerçekleştirildi. Harika Kanatlar gösterisi ile çocukların Bayram sevinci ikiye katlandı. Çocukların gözdesi Jumbo, Jet ve arkadaşları Özdilek Afyonkarahisar AVM’de ikinci kez çocuklarla buluştu. Mayıs ayı içerisinde yoğun ilgi gören gösterilere bu kez de ilgi yoğun oldu. Özdilek Afyonkarahisar AVM müşterileri, gerçekleştirilen etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme