• Haberler
  • Eğitim
  • Harezmî Eğitim Modeli 85 Öğretmen 500 Öğrenciyle Yürütülecek

Harezmî Eğitim Modeli 85 Öğretmen 500 Öğrenciyle Yürütülecek

Harezmî Eğitim Modeli öğretmen eğitimleri başladı. Harezmî Eğitim Modeli ile Afyonkarahisar'da 2024-2025 eğitim öğretim yılında 20 okul, 23 öğretmen ekibi, 85 öğretmen ve yaklaşık 500 öğrenci ile yürütülmesi planlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığınca “İnsan için Düşün, Tasarla ve Üret” sloganı ile uygulanmaya başlayan Harezmî Eğitim Modeli’nin Bilgilendirme Toplantısı İl Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez’in başkanlığında Ar-Ge Birimi öğretmenleri, eğitmenler ve eğitim alacak öğretmenlerin katılımı ile müdürlük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Harezmî Eğitim Modeli 85 Öğretmen 500 Öğrenciyle Yürütülecek
Üç hafta sürecek öğretmen eğitimlerinde öğrencilerin yaşam problemlerini tanımlayarak bunlara yenilikçi ve etkili çözümler üretmek üzere araştırma geliştirme yöntemlerini, iş birlikçi olarak uygulamaları sürecinde algoritmik düşünme, bilişsel ve üst bilişsel, sosyal-duygusal, pratik ve fiziksel becerilerini geliştirmesi amaçlanıyor. Harezmî Eğitim Modeli ile Afyonkarahisar’da 2024-2025 eğitim öğretim yılında 20 okul, 23 öğretmen ekibi, 85 öğretmen ve yaklaşık 500 öğrenci ile yürütülmesi planlanıyor.

Bakmadan Geçme