• Haberler
  • Genel
  • Harbiş’te kaldırım çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Harbiş’te kaldırım çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan iş kapsamında Nazmi Saatçi Mahallesi, Gazi Mahallesi ve Kocatepe Mahallesi’nde kaldırım çalışmalarına başlandı. Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kaldırım çalışmalarının ardından asfaltlama da yapılacak sokakların daha modern ve konforlu bir görünüm kazanacağı ifade edildi. Öte yandan Afyonkarahisar Belediyesi Kanlıca Mahallesi’nde [&hellip]

Harbiş'te kaldırım çalışmaları sürüyor

Afyonkarahisar Belediyesi yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan iş kapsamında Nazmi Saatçi Mahallesi, Gazi Mahallesi ve Kocatepe Mahallesi’nde kaldırım çalışmalarına başlandı.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kaldırım çalışmalarının ardından asfaltlama da yapılacak sokakların daha modern ve konforlu bir görünüm kazanacağı ifade edildi. Öte yandan Afyonkarahisar Belediyesi Kanlıca Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan sokakların kaldırım çalışmalarını da sürdürüyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme