Harb-İş Bilgi Evi'nde kayıtlar başladı

Harb-İş Bilgi Evi'nde temel derslerde kayıtlar başladı Harb-İş semtindeki Şehit Üsteğmen Sami Çiftçi Bilgi Evi ile Harb-İş Bilgi Evi yeni dönem kurs kayıtlarına başladı. Bilgi Evi Koordinatörü Mustafa Uzun, bu yıl ortaokul 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerine matematik, Türkçe, fen bilimleri, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinde destekleme ve yetiştirme kursları vereceklerini ve bu kurslarda görev [&hellip]

Harb-İş Bilgi Evi’nde kayıtlar başladı

Harb-İş Bilgi Evi’nde temel derslerde kayıtlar başladı

Harb-İş semtindeki Şehit Üsteğmen Sami Çiftçi Bilgi Evi ile Harb-İş Bilgi Evi yeni dönem kurs kayıtlarına başladı. Bilgi Evi Koordinatörü Mustafa Uzun, bu yıl ortaokul 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerine matematik, Türkçe, fen bilimleri, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinde destekleme ve yetiştirme kursları vereceklerini ve bu kurslarda görev olan öğretmenlerin tamamı alanında uzman ve Milli Eğitim kadrolu öğretmenleri olduğunu belirtti. Öğrencilere Bilgi Evi’nde ferah ve tam donanımlı sınıflarda eğitim verdiklerini söyleyen Mustafa Uzun ayrıca tüm öğrencilere bu kurslarda kullanılmak üzere yardımcı kitap desteğini de ücretsiz olarak vereceklerini belirtti.
Uzun, TEOG sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerine özel etüt programları da uygulanacağını ve seviye sınıfları oluşturacaklarını ifade etti. Koordinatör Mustafa Uzun bu yıl (YGS –LYS) kapsamında destekleme ve yetiştirme kurslarını da Bilgi Evi’nde vereceklerini, bu kurslara 9-10-11-12. sınıf ve mezun öğrencilerin katılabileceğini belirtti. Uzun, ayda bir kez deneme sınavına tabi tutulacağını ve ayrıca öğrencileri tamamen derslerle boğmayıp belediyenin desteğiyle sportif, kültürel ve gezi faaliyetlerini yapacaklarını kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme