Hapis cezasına çarptırılan FETÖ'cü yakalandı

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan operasyonda, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne Üye Olma suçundan kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılan FETÖ'cü, yakalandı   Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü soruşturması kapsamında verdiği talimatlar doğrultusunda G.Ö., Afyonkarahisar'da, S.S. Bolvadin'de, O.T ve S.K. Şuhut'ta, A.B. de İstanbul'da gözaltına alındı. Ayrıca Afyonkarahisar Merkez Kasımpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir evde [&hellip]

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan operasyonda, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’ne Üye Olma suçundan kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılan FETÖ’cü, yakalandı

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü soruşturması kapsamında verdiği talimatlar doğrultusunda G.Ö., Afyonkarahisar’da, S.S. Bolvadin’de, O.T ve S.K. Şuhut’ta, A.B. de İstanbul’da gözaltına alındı.
Ayrıca Afyonkarahisar Merkez Kasımpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir evde ikamet eden Z.A.’nın ikametgâhında da ev araması yapıldı. Aramada, Z.A.’nın kızı M.T.’nin UYAP sorgulamasında Silahlı Terör Örgütü’ne Üye Olma suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi. Yakalanarak gözaltına alınan M.T.’nin Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü belirtildi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme