• Haberler
  • Genel
  • Hanımlar Lokali’nde kurs programları başladı

Hanımlar Lokali’nde kurs programları başladı

H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali’nde AFEMEK ve HEM işbirliğinde çeşitli alanlarda çok sayıda kurs düzenlenecek Afyonkarahisar Belediyesi tarafından eski Halil Ağa Semt Pazarı’nın bulunduğu alanda inşa edilen H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali’nde kurs programlarına başlandı.ARAPÇA KURSU AÇILDI Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın bir önceki dönemdeki seçim vaatleri arasında yer alan ve geçtiğimiz Mart ayının başında hizmete [&hellip]

Hanımlar Lokali'nde kurs programları başladı

H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali’nde AFEMEK ve HEM işbirliğinde çeşitli alanlarda çok sayıda kurs düzenlenecek

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından eski Halil Ağa Semt Pazarı’nın bulunduğu alanda inşa edilen H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali’nde kurs programlarına başlandı.
ARAPÇA KURSU AÇILDI
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın bir önceki dönemdeki seçim vaatleri arasında yer alan ve geçtiğimiz Mart ayının başında hizmete açılan H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali’nde ilk kurs açıldı. Afyonkarahisar Belediyesi El Sanatları ve Mesleki Eğitim Kursları (AFEMEK) ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan Arapça kursuna 15 kursiyer bayan katıldı. Arapça Öğretmeni Zeynep Altuntaş tarafından verilen kursun 3 ay süreceği ve kurs sonunda kursiyerlere sertifika verileceği belirtildi.
RAMAZAN AYINDA
KUR’AN KURSU AÇILACAK
Kurs programlarına aralıksız devam edilecek Hanımlar Lokali’nde ikinci kurs programı ise yarın İğne Oyası alanında açılacak. Ramazan ayı içerisinde ise Kur’an-ı Kerim Öğrenme Kursu ve Tecvitli Kur’an-ı Kerim Okuma Kursu düzenlenecek. Birçok kurs programının aynı anda yapılabileceği kapasiteye sahip olan Hanımlar Lokali’nde gelen talepler doğrultusunda yeni kurslar açılacak. Lokale üye olsun ya da olmasın tüm bayanlar, açılmasını istediği kurs için talepte bulunabilecek ve açılan kurslara katılabilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme