• Haberler
  • Genel
  • Hanımlar Afyon’dan memnun – Kocatepe Gazetesi

Hanımlar Afyon’dan memnun – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da seminer için bulunan Mülkiye Müfettişi eşleri Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu'na Vali Konutunda bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler Mülkiye Teftiş Kurulu 2011 yılı İnceleme-Araştırma çalışmaları programı kapsamında Afyonkarahisar'a gelen Mülkiye Müfettişlerinin eşlerinden oluşan bir grup, öğleden sonra Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu'nu ziyaret ettiler. Misafirlerini kapıda karşılayan Bayan Balkanlıoğlu'na, Müfettiş eşleri [&hellip]

Hanımlar Afyon'dan memnun

Afyonkarahisar’da seminer için bulunan Mülkiye Müfettişi eşleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu’na Vali Konutunda bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler

Mülkiye Teftiş Kurulu 2011 yılı İnceleme-Araştırma çalışmaları programı kapsamında Afyonkarahisar’a gelen Mülkiye Müfettişlerinin eşlerinden oluşan bir grup, öğleden sonra Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu’nu ziyaret ettiler.
Misafirlerini kapıda karşılayan Bayan Balkanlıoğlu’na, Müfettiş eşleri tarafından çiçekler verildi. Nazik ziyaretten dolayı duyduğu büyük memnuniyetini dile getiren Vali eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, tüm misafirlerine Afyonkarahisar’a ve konutlarına ‘Hoş geldiniz’ dedi.
Misafirlerine Afyonkarahisar hakkında bilgiler veren Bayan Esma Balkanlıoğlu, “Tarihiyle, turizmiyle, doğasıyla, damak tadıyla, sanayisiyle bölgenin kavşak noktası olan ülkemizin ender kentlerinden birisi Afyonkarahisar’da sizleri görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. ”dedi.
Afyonkarahisarı çok sevdiklerini, ilgi alakanın güzel olduğunu, gösterilen misafirperverlikten hoşnut kaldıklarını dile getiren misafirler, Vali İrfan Balkanlıoğluna, Eşi Bayan Balkanlıoğlu’na, tüm yetkililere ve Afyonkarahisar halkına teşekkür ettiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme