Hande Erçel'in Estetisyeni Kim?

1993 Balıkesir doğumlu olan Hande Erçel, ekranlara geldiği ilk günden bu yana yaşadığı değişimlerle merak konusu oluyor. Özellikle geçirdiği operasyonlar ile Hande Erçel'in Estetisyeni Kim? sorusunu akıllara getiriyor.

24 Kasım 1993 Balıkesir Bandırma doğumlu olan Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümünden mezun oldu. 2012 Azerbaycan’da yapılan güzellik yarışmasına katılan güzel oyuncu burada ikinci olmayı başardı. 2015-2016 yıllarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisi ile bir çok kişinin hafızasına yerleşmeye başlayan Hande Erçel, günümüze geldiğimizde büyük bir hayran kitlesi tarafından da takip ediliyor. Geride bırakılan yıllar içersinde estetik operasyonlar ile değişim geçiren oyuncunun doktoru da merak edilir hale geldi.

Haber

Hande Erçel’in bugüne kadar badem gözü estetiği, elmacık dolgusu, masseter botoksu, bişektomi, dudak ve çene dolgusu yaptırdığı ifade ediliyor. 1,75 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan Hande Erçel’in estetisyeninin Ufuk Askeroğlu olduğu biliniyor.

Bakmadan Geçme