• Haberler
  • Genel
  • Hamza Kızıldağ istifa etti – Kocatepe Gazetesi

Hamza Kızıldağ istifa etti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Mor-beyazlı ekip, adım adım amatör kümeye doğru giderken kulüpte durumların da içler acısı olduğu öğrenildi. Dün de yöneticilerden Hamza Kızıldağ’ın istifa ettiği bildirildi Afyonkarahisarspor, belkide tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Mor-beyazlı ekipte geçen hafta başlayan futbolcu boykotu, Hatayspor yenilgisi derken yöneticilerden de istifa haberleri gelme-ye başladı. Mor-beyazlı kulüpte Asbaşkan [&hellip]

Hamza Kızıldağ istifa etti

Afyonkarahisarspor tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Mor-beyazlı ekip, adım adım amatör kümeye doğru giderken kulüpte durumların da içler acısı olduğu öğrenildi. Dün de yöneticilerden Hamza Kızıldağ’ın istifa ettiği bildirildi

Afyonkarahisarspor, belkide tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Mor-beyazlı ekipte geçen hafta başlayan futbolcu boykotu, Hatayspor yenilgisi derken yöneticilerden de istifa haberleri gelme-ye başladı. Mor-beyazlı kulüpte Asbaşkan görevinde bulunan Hamza Kızıldağ, yazılı bir basın açıklaması yaparak görevinden ayrıldığını duyurdu. Kızıldağ istifa yazısında şu ifadelere yer verdi: “Afyonkarahisarsporumuzun içinde bulunduğu maddi ve manevi eksikliklerden dolayı takımımız sezon boyunca kötü sonuçlar almıştır. Bu nedenle geride kalan 11 maçlık periyotta da küme düşme potasına yakın olduğumuz aşikardır. Buna en yakın zamanda çözüm üretilmemesi halinde kulübümüz amatör lige düşecektir. Ben de Kulüp Asbaşkanlığı görevimden istifa ediyorum. Diğer yönetici arkadaşlarımızın da kulübümüzün geleceği açısından en yakın zamanda doğru kararlar almalarını temenni ediyorum. Afyonkarahisar şehrinin tüm sorunlarına el birliği ile çözüm bulan Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız, Sayın Meclis Başkanımız, oda başkanlarımız ve şehrimizin ileri gelen iş adamları Afyonkarahisarporumuzun içinde bulunduğu sahipsizliğe, çözüm bulacaklarından eminim. Takımımızı ligde tutmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Saygılarımla.” (Kocatepe)

Takım Hatay’dan geldi ama…

Afyonkarahisarspor, Hatayspor maçından sonra Afyon’a sorunsuz bir şekilde geldi. Ancak asıl sorun Afyon’a inince başladı. Takımda iaşe sıkıntılarının olduğu ve bu nedenle de gerek yönetimde gerekse de futbolcularda morallerin iyiden iyiye bozulduğu bildirildi. Afyonkarahisarspor, dünü istirahat ederek geçirirken mor-beyazlı eki-bin bir sorun yaşanmazsa bugün antrenmanlarına başlayacağı belirtildi. (Kocatepe)

Yenilmekle de kalmadık bir eksik verdik

Afyonkarahisarspor, Hatayspor maçından puan çıkartamadı. Bununla beraber Abdullah’ın kırmızı kart görmesiyle de büyük bir şok yaşadı. Ligde kalma ümitlerini yavaş yavaş yitirmeye başlayan Şimşek’te Abdullah’ın kırmızı kart görmesi de gelecek hafta Afyon’da oynanacak Beylerbeyispor maçında takımı zor duruma düşürebileceği ifade edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme