Hamm Kenti heyetinden Vali’ye ziyaret

Almanya'nın Hamm Kenti Büyükşehir Belediyesi'nden gelen Sağlık-Sosyal ve Gençlik Merkezi Heyeti Vali İrfan Balkanlıoğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu Bir dizi toplantılar düzenlemek ve ziyaretlerde bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Almanya'nın Hamm Kenti Büyükşehir Belediyesi Sağlık-Sosyal ve Gençlik Merkezi Heyeti saat: 10.30'da Vali Balkanlıoğlu'nu ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundular. Ziyarete Sağlık, Sosyal ve Gençlik Daireleri Başkanı Theodor [&hellip]

Hamm Kenti heyetinden Vali'ye ziyaret

Almanya’nın Hamm Kenti Büyükşehir Belediyesi’nden gelen Sağlık-Sosyal ve Gençlik Merkezi Heyeti Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu

Bir dizi toplantılar düzenlemek ve ziyaretlerde bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Almanya’nın Hamm Kenti Büyükşehir Belediyesi Sağlık-Sosyal ve Gençlik Merkezi Heyeti saat: 10.30’da Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundular.
Ziyarete; Sağlık, Sosyal ve Gençlik Daireleri Başkanı Theodor Hesse, Vatandaşlık Hizmet Büroları Genel Müdürü Thomas Köster, Sağlık Daire Müdürleri Henz Elbers, Dr. Frieda Dockx-Reınken, Sağlık Dairesi Görevlisi Dr.Ute Stapel, Sosyal Entegrasyon Dairesi Yaşlı ve Özürlüler Sorumluları Andreas Pıeper, Zafer Sezer ve Aktuell Gazetesi Sahibi ve Basın Danışmanı Ahmet Salıncaklı katıldılar.
Ziyaret sırasında konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, Almanya’nın Hamm Kentinden gelen misafirlere ‘Afyonkarahisar’a Hoşgeldiniz’ derken, kendilerini İli-mizde görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Almanya’nın kardeş ülke olduğunu söyleyen Vali, Hamm Kenti ile yapılan ortak çalışmalardan bilgisinin olduğunu ve işbirliği içerisinde yapılan bu ortak çalışmaların artarak devam etmesini temenni etti.
Afyonkarahisar’da birçok ortak projeye imza attıklarını söyleyen Sağlık, Sosyal ve Gençlik Daireleri Başkanı Theodor Hesse ise ortak projelerin sürekliliğini sağlamak için çalıştıklarını söyledi. Sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür eden Bay Hesse, Vali Balkanlıoğlu’na yeni görevinde de başarılar diledi.

Bakmadan Geçme