• Haberler
  • Spor
  • Hamidiye başarıya doymuyor – Kocatepe Gazetesi

Hamidiye başarıya doymuyor – Kocatepe Gazetesi

İl birinciliğinin ardından Uşak ilinde düzenlenen Bölge Güreş Turnuvaları'nda serbest ve grekoromen dallarında 13-14 yaş Yıldız Erkekler kategorisinde yarışarak kendi kilolarında Bölge Birincisi olan Hamidiye Ortaokulu öğrencilerinden Özcan Altın, Grekoromen dalında 32 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu. Yine aynı müsabakalarda Serbest dalda 35 kilogramda güreşen Ahmet Şahan, Türkiye İkinciliğini elde etti. Öğrenci Refika Zura Baki ise [&hellip]

İl birinciliğinin ardından Uşak ilinde düzenlenen Bölge Güreş Turnuvaları’nda serbest ve grekoromen dallarında 13-14 yaş Yıldız Erkekler kategorisinde yarışarak kendi kilolarında Bölge Birincisi olan Hamidiye Ortaokulu öğrencilerinden Özcan Altın, Grekoromen dalında 32 kilogramda Türkiye Şampiyonu oldu. Yine aynı müsabakalarda Serbest dalda 35 kilogramda güreşen Ahmet Şahan, Türkiye İkinciliğini elde etti. Öğrenci Refika Zura Baki ise il çapında yapılan Tekvando müsabakalarında Yıldızlar 35 kilogramda İl Birincisi oldu.
Sporda büyük başarılara imza atan öğrenciler, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret ederek Türkiye şampiyonluğu ve il birinciliği mutluluğunu paylaştı. Ziyarette Okul Müdürü Nevzat Çakar, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Akman ve Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Daler de hazır bulundu. Okul Müdürü Nevzat Çakar, öğrencilerin başarı grafikleri hakkında Yalçın’ı bilgilendirdi. Okul Aile Birliği yöneticileri de Okul Aile Birliğinin okulun sportif faaliyetlere olan desteğini dile getirdi.
Yalçın, öğrencilerle elde ettikleri büyük başarı ile ilgili bir süre sohbet etti. Yalçın, “Derslerde olsun sporda olsun başarı ancak sürekli çalışma ile elde edilebilir. Siz yılmadan çalışarak Türkiye Şampiyonluğunu da kazandınız. Sizin azminizi, inancınızı ve başarılarınızı gördükçe çok mutlu oluyoruz, ülkemizin geleceğine yönelik ümitlerimiz daha da artıyor. Önce Bölgede kazandığınız başarı ardından Türkiye şampiyonu olmanız dolayısıyla bizi oldukça gururlandırdınız. Ata sporumuz olan güreşte hem okulunuzu hem ilimizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Türkiye çapında dereceler almanızda emeği geçen başta aileniz olmak üzere okul idaresi ile öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum” dedi.
Tekvando İl Birincisi olan öğrenciyle de sohbet eden Yalçın, başarısından dolayı kendisiyle ailesini tebrik ettiğini belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme