Haltercilerde il birincileri belli oldu

Hüseyin Sümer Ortaokulu Spor Salonu'nda Halter Yıldızlar ve U-15 İl Birinciliği müsabakaları yapıldı. Yapılan müsabaka sonucunda U-15 kategorisinde 55 sıkletinde Tuğçe Sarkın, 64 sıkletinde Gülsüm Çakmak, 55 sıkletinde Abdülkadir Aytekin, 67 sıkletinde Hasan Sait Emrem ve 73 sıkletinde Emin Ölmez birinci olurken Yıldızlar kategorisinde ise Ramazan Yaman 96 sıkletinde birinci oldu.Müsabakalar sonucunda birinci olan sporcular [&hellip]

Hüseyin Sümer Ortaokulu Spor Salonu’nda Halter Yıldızlar ve U-15 İl Birinciliği müsabakaları yapıldı. Yapılan müsabaka sonucunda U-15 kategorisinde 55 sıkletinde Tuğçe Sarkın, 64 sıkletinde Gülsüm Çakmak, 55 sıkletinde Abdülkadir Aytekin, 67 sıkletinde Hasan Sait Emrem ve 73 sıkletinde Emin Ölmez birinci olurken Yıldızlar kategorisinde ise Ramazan Yaman 96 sıkletinde birinci oldu.
Müsabakalar sonucunda birinci olan sporcular 1-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak olan Yıldızlar ve U-15 Halter Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.
Sporcular Nevşehir’de Şampiyon olarak Milli takıma girmeyi hedefliyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de yaptığı açıklama ile sporcuları ve antrenörü Abdülrezzak Avcı’yı tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası yolunda başarılar diledi.

Bakmadan Geçme