• Haberler
  • Genel
  • 'Halkla hemhâl olan kazanır' – Kocatepe Gazetesi

'Halkla hemhâl olan kazanır' – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, seçim sonuçlarını değerlendirdiği basın toplantısında, 'Muhalefet partilerine ne önerirsiniz' sorusuna şöyle cevap verdi: Halkla hemhâl olan her zaman kazanır Her hafta Salı günleri haftalık basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanlığı bu haftaki toplantısını da parti binasında gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken ile [&hellip]

“Halkla hemhâl olan kazanır”

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, seçim sonuçlarını değerlendirdiği basın toplantısında, “Muhalefet partilerine ne önerirsiniz” sorusuna şöyle cevap verdi: Halkla hemhâl olan her zaman kazanır

Her hafta Salı günleri haftalık basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanlığı bu haftaki toplantısını da parti binasında gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken ile İl Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Karakuş’un katıldığı basın toplantısında bir gazetecinin “3 Kasım 2002’den bu yana seçimleri kazanıyorsunuz. Muhalefete ne önerirsiniz” sorusuna cevap veren AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, şöyle konuştu:
“Ustası, pehlivana her şeyi öğretirmiş de son hamleyi öğretmezmiş. Son hamle bize kalsın, bizim sırrımız kalsın. Önereceğimiz bir şey yok. Halkla hemhâl olan her zaman kazanır. Her zaman halkla beraberiz, halkla içiçeyiz. Halkla beraber olmaya devam edeceğiz.”
MÜSLÜMANLARIN SESİYİZ
AK Parti’nin tek başına iktidar olmasıyla kazananın Afyonkarahisar ve Türkiye olduğunu belirten Yurdunuseven “Biz aldığımız sonuçla sadece bize oy verenleri değil, 78 milyonu kucaklıyoruz. 78 milyonun dışında tüm dünyada Türklerin ve Müslümanların sesi olmaya devam edeceğiz. Sevinen Bosna’dır, Kosova’dır, Doğu Türkistan ve Filistin’dir. Üzülenler ise malumdur bunu söylemeye gerek yoktur. Aldığımız bu sonuçtan dolayı bize oy veren herkese teşekkür ediyorum. Türkiye’de istikrar devam edecek. Hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
2019, 2023 VE 2053 HEDEFLERİ
AK Parti’nin 2019 yılına kadar yapılması gerenleri planlandığını belirten İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şu anda yaptığımız planlarla 2019’u planlıyoruz. 2023 ve 2053 yılı hedeflerine ulaşmaya çalışacağız. Halkımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Vatandaşımızın sağduyusuna teşekkür ediyoruz. Şunu özellikle vurgulamak istiyorum ki, bütün Afyonkarahisar’ın hizmetkarıyız. Hiçbir parti ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklıyoruz ve kucaklamaya da devam edeceğiz. Bize gelen hiçbir vatandaşımızın siyasi görüşüne bakmadan yardımcı olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Afyonkarahisar için yapılması ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.”
KAZANAN TÜM
AFYONKARAHİSAR’DIR
Halkın 7 Haziran’da kendilerini ikaz ettiklerini ve bunu gördüklerini aktaran AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, kazananın Afyonkarahisar ve Türkiye’nin olduğunu vurguladı. Yurdunuseven, “Yapılması gereken ne varsa bunları yerine getirdik getirmeye devam edeceğiz. Girdiğimiz 11 seçimde hep birinci parti olarak çıktık. 7 Haziran’da bir koalisyon durumu vardı, oda olmadı. 1 Kasım’da bunu telafi ettik. Halkımız şunu gördü, AK parti, halkın bağrından çıkmış verdiği sözü yerine getiren sözünün eri bir partidir. Burada kazanan sadece Afyonkarahisar değil tüm halkımızdır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme