“Halkın yanında olan bir partiyiz”

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven parti olarak halkın yanında olduklarını belirtti AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Partinin kurulduğu ilk günden bu güne kadar milletin gösterdiği güveni hizmet ve yatırımlara dönüştürdüklerini ifade etti. Yurdunuseven, “Kurulduğu günden bugüne halkımızın teveccühüne mazhar olan AK Parti, milletimizle kurduğu bu güven ilişkisini artırarak devam ettirme azmindedir. Yeni [&hellip]

"Halkın yanında olan bir partiyiz"

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven parti olarak halkın yanında olduklarını belirtti

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Partinin kurulduğu ilk günden bu güne kadar milletin gösterdiği güveni hizmet ve yatırımlara dönüştürdüklerini ifade etti. Yurdunuseven, “Kurulduğu günden bugüne halkımızın teveccühüne mazhar olan AK Parti, milletimizle kurduğu bu güven ilişkisini artırarak devam ettirme azmindedir. Yeni Türkiye’nin yapı taşlarını oluşturan en önemli öge, milletimizin bu teveccühü ve Ak Parti kadrolarına olan güvenidir. Ak Parti kadroları olarak bizler de, bu güvenin kıymetini biliyoruz. göstereceğimiz en küçük zafiyetin, sadece partimiz için değil, ülkemiz ve bölgemizin geleceği açısından da telafisi çok güç yaralar açabileceğinin bilincinde hareket etmeye gayret ediyoruz. Peygamber Efendimiz (SAV) de şöyle buyurur: ‘Biliniz ki, Allah da Resulü de müşavereden müstağnidir. Ancak Allah’ü Teala bunu benim ümmetime bir rahmet kıldı. Onlardan her kim istişare ederse hayırdan mahrum olmaz, her kim de terk ederse hatadan kurtulmaz.’ Başka bir hadislerinde ise, ‘İstişare eden bir topluluk işlerinin en doğrusuna muvaffak olur.’ Bir diğer hadislerinde de ‘İstişare eden pişman olmaz’ buyurmuşlardır. Şimdiye kadar her işimizi istişare ederek yapmaya çalıştık. Kongre sürecimizde de istişarelerle hareket ederek, en doğruya ulaşmaya gayret ettik. Kongreler bizim için birlik ve dayanışmamızı artıracak, hizmet kervanımızı büyütecek ve genişletecek organizasyonlardır” dedi.
KAOS İSTİYORLARDI
Yurdunuseven, “Eski Türkiye’de, özellikle son 3 yılda yaşanan gerek iç gerekse dış gelişmelerin bir tanesi bile ülkeyi kaosa sürükler, yönetilemez hale getirirdi. Şimdi ise, içeride ve dışarıda Türkiye’nin istikrarına yönelik tüm hamleler akamete uğramakta, ülkemiz istikrarını sürdürmektedir. Ak Parti hükümetleri ve kadroları, tüm politikalarını insan merkezli oluşturmakta ve insanı önceleyen tavırlar geliştirmektedir. Ülkemizde ve bölgemiz de; dini, dili, ırkı ne olursa olsun mazlumlara el uzatmakta, onlarla dayanışmaktadır. Devletimiz gücünü her zaman mazlumun yanına konumlandırmaktadır. Bölgemizde ki, kan ve gözyaşını kendimize dert ediyor ve bunun çözümü içinde Türkiye’miz de istikrarın sürmesi gerektiğine inanıyoruz. Milletimizin inancının da bu yönde olduğunu, her seçimin sonucunda bir kez daha görüyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme