• Haberler
  • Genel
  • “Halkın sesini duyurdum” – Kocatepe Gazetesi

“Halkın sesini duyurdum” – Kocatepe Gazetesi

Beyyazı’da yaşanan olaylarda bazı kesimler tarafından “provakatör” olarak nitelendirilen Enes Çiyiltepe, olaylarda sağduluyu davranılması için gayret gösterdiğini belirtti. Çiyiltepe, halkın sesini duyurmak için ise çalışmaya devam edeceğini bildirdi Beyyazı’da taş ocağı eylemlerinde “provokasyon” yaptığı iddiasıyla suçlanan Enes Çiyiltepe açıklama yaptı. Çiyiltepe, “Kasaba halkı olarak işletilmesini istemediğimiz taş ocaklarının topraklarımıza, evlerimize, hayvanlarımıza, ekip diktiğimiz ürünlerimize ve [&hellip]

"Halkın sesini duyurdum"

Beyyazı’da yaşanan olaylarda bazı kesimler tarafından “provakatör” olarak nitelendirilen Enes Çiyiltepe, olaylarda sağduluyu davranılması için gayret gösterdiğini belirtti. Çiyiltepe, halkın sesini duyurmak için ise çalışmaya devam edeceğini bildirdi

Beyyazı’da taş ocağı eylemlerinde “provokasyon” yaptığı iddiasıyla suçlanan Enes Çiyiltepe açıklama yaptı. Çiyiltepe, “Kasaba halkı olarak işletilmesini istemediğimiz taş ocaklarının topraklarımıza, evlerimize, hayvanlarımıza, ekip diktiğimiz ürünlerimize ve en önemlisi insan hayatına zarar verdiğini söylemek, topraklarımıza sahip çıkacağız demek, ekmeğimize, emeğimize sahip çıkacağız demek ve bunu da en demokratik yoldan dile getirmek, demokrasi ile yönetilen dünyanın hangi ülkesinde suçtur ve de provokatörlüktür. Bunun adı haklı mücadelemize demokratik haklarımızı kullanmaktır” dedi.
“TAŞKINLIK OLMAMASI İÇİN
GAYRET GÖSTERDİM”
Çiyiltepe, son olaylarda provokasyonu engellemek için her türlü gayreti gösterdiğini belirtti ve şöyle devam etti:
“Sizlerin de gözü önünde cereyan eden eylemlerde sağduyunun hakim olması taşkınlığın olmaması, kimsenin burnunun kanamaması için şahsım ve Beyyazı halkı azami özen gösterdiğimiz halde sonuç itibarı ile maalesef tam tersi olmuştur. Bunun da suçlusu Beyyazı halkı değildir.Sözünü ettiğiniz megafonda çıkan ses sadece benim sesim değil Beyyazı halkının ortak sesidir. O sesi bugün megafondan yarın mikrofondan mümkünse dünyaya duyurmak benim ve benim gibilerin asli görevidir.”
Çiyiltepe, taş ocağını işleten firmanın yetkililerinin iki kez kendisini ziyaret ettiğini ve eylemlere son verilmesi için halkı ikna etmesini istediklerini kaydetti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme