• Haberler
  • Genel
  • “Halkın kalbinde CHP var” – Kocatepe Gazetesi

“Halkın kalbinde CHP var” – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar’da iktidar partisinin yıprandığını, belde ve köylerdeki vatandaşların CHP’ye umutla baktığını belirtti Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar’daki köy ve beldeleri tek tek ziyaret ettiklerini söyledi. Vatandaşların sohbetlerde iktidar partisine tepki gösterdiklerini aktaran Görgöz, “Beldelerimizi ziyaretlere başladık. İlimize ilk karın yağdığı akşam, Işıklar ve Sülümenli beldelerimizi [&hellip]

"Halkın kalbinde CHP var"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar’da iktidar partisinin yıprandığını, belde ve köylerdeki vatandaşların CHP’ye umutla baktığını belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Afyonkarahisar’daki köy ve beldeleri tek tek ziyaret ettiklerini söyledi. Vatandaşların sohbetlerde iktidar partisine tepki gösterdiklerini aktaran Görgöz, “Beldelerimizi ziyaretlere başladık. İlimize ilk karın yağdığı akşam, Işıklar ve Sülümenli beldelerimizi ziyaret ettik. Belde örgütlerimizle sürekli görüşüyoruz ama onlar bizi daha fazla yanlarında görmek istiyorlar. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın çoğu, örgütte yetişen parti emekçileri olunca, özlem daha da farklı oluyor. Yıllarca yol arkadaşlığının kazandırdığı dostluk bambaşka bir şey. Hem özlem gideriyor, hem de onlarla birlikte yöre insanımızı dinliyoruz. Çok mutlu oluyoruz. Çünkü artık görüyoruz ki, AKP’nin ipi, halkımız tarafından çekilmiş. İktidar partisine güven kalmamış. Partimize gösterilen teveccüh ise bizleri daha fazla umutlandırıyor ve mutlu ediyor” dedi.
“KADIN KOLLARIMIZ YOĞUN ÇALIŞIYOR”
18 aydır İl Yönetimi olarak görev sürdürdüklerini, bu süreçte CHP’nin halkla temasının arttığını kaydeden Görgöz, “Biz göreve geleli 18 ay oldu. Bu süre içerisinde, uzak-yakın demeden defalarca ilçelerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde ilçe örgütlerimizle beraber yöre halkının sorunlarını dinledik. Halkımıza; ‘biz sadece seçim zamanlarında değil, her zaman sizinle birlikteyiz, biz halkız’ dedik. Bu çalışmalarımızın çok verimli olduğunu biliyoruz ve geri bildirimlerini alıyoruz.
Kadın kollarımızla birlikte çalışıyoruz. Çünkü kadının olmadığı yerde başarılı olunmasının zorluklarını biliyoruz. Her gittiğimiz yerde, kadınlarımızı alanlarda görmek istediğimizi dile getiriyoruz. Umut veren ve güzel olan taraf da, belde örgütlerimizin canla başla kadınları da örgütleyerek çalışmak istemeleri. ‘Biz bu ülkeyi birlikte kurduk, 2’nci bir kurtuluşu da birlikte gerçekleştireceğiz’ diyebilmeleridir” ifadelerini kullandı.
“2014 VE 2015 CHP’NİN OLACAK”
2014 ve 2015 için iddialı konuşan Görgöz, “Biz hiç ara vermeden çalışıyoruz. Bir tek hedefimiz var ‘kazanmak”http://m.kocatepegazetesi.com/” ve haramilerin saltanatına son vermek. Önce yerel seçimleri kazanacağız. Sonra halkımızla birlikte Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Daha sonra da, 2015 genel seçimlerinde halkın partisi Cumhuriyet Halk Partisini’nin tek başına iktidarını sağlayacağız.Yapılan baskı ve zulümlerden yorulan halkımızın yeniden yüzü gülecek. Ülkemiz barışın ve demokrasinin sağlandığı, hoşgörünün hakim olduğu, insanlarımızın özgür olduğu, üreten ve kazanan bir ülke olacak. Kul hakkı yiyenlerden, yalancılardan, talancılardan, hapazlamacılardan hesap soracağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme