“Halkın içinde, halkın milletvekili olacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 24 Haziran seçimlerinin ardından milletvekilliğinin tescillenmesi anlamına gelen mazbata belgesini aldı.Adliye Sarayı’nda, Afyonkarahisar Barosu’nda yapılan mazbata töreninden sonra basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Milletvekili Av. Burcu Köksal, 󈬈 Haziran’dan sonra milletvekili seçildim. Bu konuda bize destek veren tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 24 Haziran seçimlerinin ardından milletvekilliğinin tescillenmesi anlamına gelen mazbata belgesini aldı.
Adliye Sarayı’nda, Afyonkarahisar Barosu’nda yapılan mazbata töreninden sonra basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Milletvekili Av. Burcu Köksal, “24 Haziran’dan sonra milletvekili seçildim. Bu konuda bize destek veren tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi olarak önümüzdeki seçimlerde iktidar olmak için 6 Ok’un gösterdiği hedefler doğrultusunda, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdüreceğiz. Tüm Afyonkarahisar halkının bize vermiş olduğu güveni ve desteği boşa çıkarmayacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sürekli halkın içinde, halkın milletvekili olarak mücadeleye devam edeceğim.” dedi.
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ
CHP’nin iktidara gelmesi için gece-gündüz çalışacağına söz veren Milletvekili Köksal, “Benim hedefim, partimi iktidara taşımak ve bu iktidar hedefi için de gecemi gündüzüme katarak çalışmalarımı sürdürmek. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz anamuhalefet partisiyiz. Her zaman yanlışların karşısında olacağız, doğruları ifade edeceğiz. Yanlış yapılan her olayda mücadelemizi sürdüreceğiz. Halkımızın bize teveccühünü boşa çıkarmamaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
TEŞEKKÜR TURUNA ÇIKACAK
Daha güzel bir Türkiye’ye hizmet için hazır olduğunu söyleyen Milletvekili Köksal, “Bugüne kadar AKP’li Milletvekillerini koltuklarında oturtmadım. Bundan sonrada oturtmayacağım. İlçe ilçe, belde belde, köy köy gezerek yine sorunların takipçisi olacağım ve bu sorunları meclise taşımaya devam edeceğim. Ben Ankara’da koltuk değil, Afyonkarahisar’da ayakkabı eskiteceğim. Önümüzdeki haftadan itibaren de Afyonkarahisar merkez dahil ilçe, belde ve köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımıza ‘teşekkür ziyaretinde’ bulunacağım” şeklinde konuştu.  
PARTİLİLER YALNIZ BIRAKMADI
Afyonkarahisar Barosu’nda düzenlenen törene çok sayıda partili katıldı. Köksal’a Mazbatasını Afyonkarahisar İl Seçim Kurulu Başkanı Ali Haydar Yücesoy teslim ederek tebrik etti.

Bakmadan Geçme