'Halkımıza Bir Telefon Kadar Uzağız'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, vatandaşların sorunlarını çözmek için gayret gösterdiklerini belirterek 'Bir telefon kadar uzağız' mesajı verdi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Sandıklı ve Afyonkarahisar merkezde vatandaşlarla buluştu. Sandıklı Ziraat Odası Başkanlığı ev sahipliğinde çiftçiler ile bir araya gelen Milletvekili Özkaya, esnaf ziyareti gerçekleştirdi; Sandıklı Belediyesi’ni de ziyaret etti. Milletvekili Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında “Halk Günü” düzenleyerek, burada da vatandaşlarla birebir ilgilendi. Yoğun programı sonrasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Afyonkarahisar’ı karış karış geziyoruz. Sadece seçimde değil, her zaman halkımızın yanındayız. Onların sorunlarını dinliyor, çözümü için yerinde ilgilileri ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz. AK Parti olarak 3 vekilimiz, il, ilçe teşkilatlarımız ve belediyelerimiz ile halkımızın her zaman olduğu gibi hizmetindeyiz” dedi.

 

'Halkımıza Bir Telefon Kadar Uzağız'

 

“VATANDAŞLARIMIZ TEŞEKKÜR EDİYOR”

Özkaya, “Sahada edindiğimiz doneleri yetkililer ile paylaşıyoruz. Bunun neticesinde patates üreticilerimizin fiyat ile alakalı sorunlarına bir nebze de olsa çözüm olacağına inandığımız ihracatta ton başı 500 TL tutarındaki desteklemeler başladı. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu alanda ilave girişimlerimiz var, inşallah çiftçilerimiz için elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağız. Şuanda sahada gördüğümüz en büyük sorun çiftçilerimizin yaşadığı sorunlar, bunların farkındayız. Çözüm için çalışıyoruz. Üreticilerimiz vatandaşlarımız da bu girişimlerimizi görüyor ve bizlere teşekkür ediyorlar” ifadelerini kullandı.

AK Parti olarak Afyonkarahisar’da muazzam hizmetleri kazandırdıklarını ifade eden Milletvekili Özkaya, “Hükümet olarak eksik kalan ne varsa tamamlayamaya, yeni yatırımları şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak, kısır çekişmelerin değil, eser ve siyasetin gündem olduğu bir Afyonkarahisar hayal ediyoruz” dedi.

 

'Halkımıza Bir Telefon Kadar Uzağız'

 

“CUMHURBAŞKANIMIZ’IN İRADESİYLE AŞACAĞIZ”

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlediği Halk Günü hakkında da bilgi veren Özkaya, “Meclisin tatile girmesiyle birlikte sahadayız. Meclis tatil olduğu için halkımızın bizlere daha kolay ulaşabilmesi adına bu şekilde bir uygulamayı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdürüyoruz. Halkımızın yoğun ilgisi ile halk günümüzü gerçekleştirdik. Halkımıza her zaman bir telefon kadar uzağız, onların taleplerine çözüm üretmek, dertlerine derman olabilmek adına her zaman yanlarındayız” dedi.  Milletvekili Özkaya, “Tüm ziyaretlerimizde halkımızın yaşadığı sıkıntıları görüyoruz, hükümetimiz tüm imkanları ile bu sorunların üzerine yoğunlaşmış durumda, bunları yine AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesiyle aşacağız” değerlendirmesinde bulundu.

 

'Halkımıza Bir Telefon Kadar Uzağız'

'Halkımıza Bir Telefon Kadar Uzağız'

'Halkımıza Bir Telefon Kadar Uzağız'

'Halkımıza Bir Telefon Kadar Uzağız'

 

Bakmadan Geçme