• Haberler
  • Genel
  • 'Halkımız mevcudun devamını ya da değişimi oylayacak'

'Halkımız mevcudun devamını ya da değişimi oylayacak'

CHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Anıl Halis Akar, 'Pazar günü sandığa gidecek halkımız ya mevcut sisteminin devam etmesini ya da değişimi oylayacak' dedi   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar altıncı sıra milletvekili adayı Yüksek Mimar Anıl Halis Akar, seçim propaganda çalışmaları doğrultusunda Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci ile [&hellip]

CHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Anıl Halis Akar, “Pazar günü sandığa gidecek
halkımız ya mevcut sisteminin devam etmesini ya da değişimi oylayacak” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar altıncı sıra milletvekili adayı Yüksek Mimar Anıl Halis Akar, seçim propaganda çalışmaları doğrultusunda Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci ile esnaf ziyareti yaptı.
Esnaf ziyaretlerinde konuşan Anıl Halis Akar şunları söyledi: “Demokrasilerde seçim bir bayram ve şölen gibi geçer. Son günlerde kullanılan dil ve üslup sıkıntılı. Sandıkla gelenler sandıkla gidecekler. Demokrasinin güzel tarafı da budur. Herkesin geldiği gibi gidileceğini de içine sindirmesi lazımdır. Milli Mutabakat metni ile değişimi anlattık. İki bin 400 maddelik metinde tüm kesimlere yapacaklarımızı anlattık. Esnaflarımızdan gençlerimize, kadınlarımızdan işadamlarına kadar iktidarımızda yapılacaklar tek tek sıralandı. Değişim geliyor. Seçmenlerimiz Pazar günü ya mevcut sistemin devamını oylayacak. Ya da çocuklarının torunlarının geleceğini, ülkenin değişimine gelişimini oylayacak. Umuyorum ve diliyorum ki bir oy Cumhuriyet Halk Partisine vererek halkın iktidarını kuracağız. Bir oyu ise Kemal Kılıçdaroğlu’na vererek Genel Başkanımızı da Çankaya çıkaracağız inşallah.”

Bakmadan Geçme