• Haberler
  • Genel
  • “Halkımız, CHP’ye güvensin” – Kocatepe Gazetesi

“Halkımız, CHP’ye güvensin” – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, Afyonkarahisar ve Türkiye’de oylarını artıracaklarını söyledi. Ercan, vatandaşların CHP’ye güvenmesini istedi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP İl Binası’nda basın toplantısı düzenledi. CHP olarak seçim çalışmasını Afyonkarahisar’ın farklı bölgelerinde, aynı anda sürdürdüklerini belirten Ercan, “Eğlence yapmıyoruz. Toplu açılışlar yapılıyor. Durmadan aynı şey açılıyor, kapanıyor. Sayın Bakanımız, [&hellip]

"Halkımız, CHP'ye güvensin"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, Afyonkarahisar ve Türkiye’de oylarını artıracaklarını söyledi. Ercan, vatandaşların CHP’ye güvenmesini istedi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nevzat Ercan, CHP İl Binası’nda basın toplantısı düzenledi. CHP olarak seçim çalışmasını Afyonkarahisar’ın farklı bölgelerinde, aynı anda sürdürdüklerini belirten Ercan, “Eğlence yapmıyoruz. Toplu açılışlar yapılıyor. Durmadan aynı şey açılıyor, kapanıyor. Sayın Bakanımız, İzmir’den milletvekili idi. Afyonkarahisar’da AKP’nin oyları düştüğü için Sayın Bakan tekrar buradan aday oldu. Bu oy kaybını engelleyemeyecekler. Bize ‘Siz çalışmıyorsunuz’ diyenler var. Biz görsel olarak gösteri yapamıyoruz. Arkadaşlarımızın özverisi ile çalışıyoruz. Milletvekili adaylarımız çalışma hâlindeler” dedi.
TÜRKİYE’Yİ YÖNETMEYE HAZIR
Ercan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’yi yönetmeye hazır olduğunu belirterek “Ortada bir kararsızlık var. İnşallah bu kararsızların oylarını kendimize çevireceğiz. Çorap dağıtmıyoruz, haksız ve hukuksuz yere afiş asmıyoruz, haksız yere afiş asmıyoruz, hukuka uyuyoruz. Vatandaşın derdi seçim değil geçimdi. Bizler inanıyoruz. Adaylarımızın çalışmaları var, hepsi birinci adaymış gibi çalışıyorlar. Biz seçim yasakları konusunda çok duyarlıyız.
Cumhuriyet Halk Partisi uyumuyor. Çalışıyor. CHP, her şartta oylarını koruyacak, hatta artıracaktır. Halkımız bize güvensinler, kadromuz hazır. projelerimiz hazır” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme