Halk sordu adaylar cevapladı – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Miletvekili adayları Anıtpark'ta 'Afyonkarahisar soruyor, milletvekili adayları cevaplıyor' etkinliği gerçekleştirdi.Anıtpark'ta gerçekleşen 'Afyonkarahisar Soruyor Milletvekili Adayları Cevaplıyor' etkinliğine Milletvekili Adaylarından Safa Şenel, Mustafa Taşkapı, Halit Kuş, Hasan Basri Kantar partili ve vatandaşlar katıldı.Etkinliğe yoldan geçen Japon kökenli müslüman olmuş bir misafir de katıldı. Milletvekili Adaylarından Halit Kuş Misafir Notaşi'ye Saadet Rozeti taktı.Saadet Partisi [&hellip]

Saadet Partisi Afyonkarahisar Miletvekili adayları Anıtpark’ta “Afyonkarahisar soruyor, milletvekili adayları cevaplıyor” etkinliği gerçekleştirdi.
Anıtpark’ta gerçekleşen “Afyonkarahisar Soruyor Milletvekili Adayları Cevaplıyor” etkinliğine Milletvekili Adaylarından Safa Şenel, Mustafa Taşkapı, Halit Kuş, Hasan Basri Kantar partili ve vatandaşlar katıldı.
Etkinliğe yoldan geçen Japon kökenli müslüman olmuş bir misafir de katıldı. Milletvekili Adaylarından Halit Kuş Misafir Notaşi’ye Saadet Rozeti taktı.
Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayları Sandıklı ilçe merkezinde de sevgi yürüyüşü ve halk toplantısı gerçekleştirdi. Buradaki konuşmalarda “Saadet Geliyor. Bu bozuk düzen inşaallah değişecek” mesajları verildi.

Bakmadan Geçme