Halk Oyunları İl Birinciliği sona erdi

Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Yarışması, dün Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı Afyonkarahisar Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Yarışması, dün sona erdi. Kulüplerarası Halk Oyunları İl Yarışması, Afyonkarahisar halkının yoğun katımıyla Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından organize edilen Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yarışmaya, Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri [&hellip]

Halk Oyunları İl Birinciliği sona erdi

Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Yarışması, dün Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı

Afyonkarahisar Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Yarışması, dün sona erdi. Kulüplerarası Halk Oyunları İl Yarışması, Afyonkarahisar halkının yoğun katımıyla Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından organize edilen Kulüplerarası Halk Oyunları Yarışması, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yarışmaya, Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Şube Müdürü İsmail Barın, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Seçkin, Afyonkarahisar Belediye Spor Kulüp İdarecisi İbrahim Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yarışmalar seremoni ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, hakem heyetinin yerini almasıyla yarışmaya geçildi. Düzenlemeli alanda yarışmaya katılan ekiplerin performansıyla başlayan yarışma, düzenlemesiz alanda yarışmaya katılan ekiplerin gösterisiyle devam etti. Yarışmanın ardından düzenlenen ödül töreniyle dereceye giren ekiplere kupaları takdim edildi. (Kocatepe)

11 kategoride 9 takım yarıştı

Afyonkarahisar Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Yarışması’na toplam 9 takım katıldı. Düzenlemeli ve düzenlemesiz olarak iki ana kategoride yapılan yarışmalar toplam 11 kategoride düzenlendi. Yarışmalara şu ekipler katıldı: Afyonkarahisar Belediyespor, Düzağaç Belediyespor, Erkmen Belediyespor, Susuz Belediyespor, Çobanlar Belediyespor, Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü, Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu spor Kulübü, Gençlik Merkezi spor Kulübü, Afyonkarahisar Halk Oyunları Gençlik Ve Spor Kulübü. (Kocatepe)

Tüm sonuçlar

Afyonkarahisar Halk Oyunları İl Yarışmaları’nda alınan sonuçlar şu şekilde
Düzenlemeli
Minikler
1’inci Erkmen Belediyespor
2’nci Hoca Ahmet Yesevi Gençlik ve Spor Kulübü
Yıldızlar
1’inci Düzağaç Belediyespor
Büyükler
1’inci Afyonkarahisar Belediyespor
2’nci Afyonkarahisar Halk Oyunları Gençlik ve spor Kulübü
Düzenlemesiz
Minikler
1’inci Afyonkarahisar Belediyespor
Yıldızlar
1’inci Susuz Belediyespor
2’nci Kocatepe Gençlik ve Spor Kulübü
3’üncü Çobanlar Belediyespor Kulübü
Gençler
1’inci Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü
Büyükler
1’inci Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü

Belediyespor, kupa bırakmadı

Halk Oyunları İl Biriğnciliği yarışmalarında Afyonkarahisar Belediyespor, katıldığı tüm kategorilerde de başarılı sonuçlar elde etti. Üç ayrı kategoride yarışmaya katılan Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, ilk sınavını geleneksel düzenlemeli dal büyükler kategorisinde verdi. İzleyenleri mest eden bir performans sergileyen büyüklerin ardından, geleneksel düzenlemesiz dal minikler ve büyükler kategorisinde de muhteşem performans sergileyen Belediye Spor Kulübü, üç kategoride de şampiyon oldu. 9 kulüpten 11 ekibin mücadele ettiği yarışmaya, (Kocatepe)

Bakmadan Geçme