Halk oyunları gösterisi beğeni topladı

Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz ve Zafer Haftası’nın 100. yıldönümü kutlamaları devam ediyor   Kutlamalar çerçevesinde, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bu yıl 20.’si düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Ekipleri bu kez de Zafer Meydanı’nda gösteri sundular. Kültürlerin kaynaşmasına sahne olan Afyonkarahisar Belediyesi 20. Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali’ne Giresun, Bursa, TÜFEM, Hırvatistan, Bosna Hersek, Gürcistan, Bulgaristan, Moldova, Karadağ, Kosova, [&hellip]

Afyonkarahisar’da Büyük Taarruz ve Zafer Haftası’nın 100. yıldönümü kutlamaları devam ediyor

Kutlamalar çerçevesinde, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bu yıl 20.’si düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Ekipleri bu kez de Zafer Meydanı’nda gösteri sundular. Kültürlerin kaynaşmasına sahne olan Afyonkarahisar Belediyesi 20. Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali’ne Giresun, Bursa, TÜFEM, Hırvatistan, Bosna Hersek, Gürcistan, Bulgaristan, Moldova, Karadağ, Kosova, Makedonya Halk Oyunları ekipleri katıldı. Ekipler kendi yörelerine özgü halk oyunlarını Afyonkarahisar halkı için sergiledi. Renkli görüntülere sahne olan festivalde halk oyunları gösterileri izleyenlerden tam not aldı.
AFYONKARAHİSAR’DA HALK OYUNLARI RÜZGÂRI
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festival, ikinci gösterisini Zafer Meydanı’nda yaptı. Ekipler kendi ülkelerinin ve yörelerinin oyunlarını giydikleri farklı kıyafetler ile sahneledi. Festivale Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, eşi Sevim Zeybek, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme