Halk Eğitim Merkezi, 7 ayda tamamlandı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun destekleriyle Şuhut Halk Eğitim Merkezi 7 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan Şuhut Halk Eğitim Merkezi 2 bin 713 metrekare alanda inşa edilirken merkezde anasınıfı, spor salonu, kadınlar lokali, atölyeler, derslikler, kütüphane ve sergi salonu bulunuyor.MAYIS AYINDA HİZMETE [&hellip]

Halk Eğitim Merkezi, 7 ayda tamamlandı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun destekleriyle Şuhut Halk Eğitim Merkezi 7 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan Şuhut Halk Eğitim Merkezi
2 bin 713 metrekare alanda inşa edilirken; merkezde anasınıfı, spor salonu, kadınlar lokali, atölyeler, derslikler, kütüphane ve sergi salonu bulunuyor.
MAYIS AYINDA HİZMETE GEÇECEK
Şuhut ve Afyonkarahisar için ne gerekiyorsa yapacaklarını bildiren Veysel Eroğlu,
“Şuhut’ta bulunan ve çok eski bir yapıya sahip olan Halk Eğitim Kurs Binası yıkılarak yerine bina yapılması için harekete geçtik ve 2 Ağustos 2012 tarihinde temel atma merasimi gerçekleştirdik. Bu güzel projeyi Mayıs ayında çevre düzenlemesini de tamamlayarak hizmete sunmayı planlıyoruz” dedi.
KÜLTÜR MERKEZİ İNŞASI SÜRÜYOR
Kültür Merkezi’nin de inşasının sürdüğünü söyleyen Eroğlu, “Aynı gün temelini attığımız ve inşasının sürdüğü bir diğer tesis olan 180 öğrenci kapasiteli Şuhut İlim ve Kültür Merkezi, toplam 5 katlı ve 6 bin 838 metrekare kapalı alana sahip olacaktır. Merkezde derslikler, mescitler, kütüphane, internet odaları, yemek salonlarıyla yatakhaneler yer alacak. Gençlere ve kadınlara yönelik meslek edindirme kurslarının verileceği merkezde ayrıca hafızlık eğitimi de verilecektir” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme