'Halk, bu iktidardan kurtulmak istiyor'

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek için bir araya gelen CHP, MHP, DP ve BBP heyeti, Şuhut'ta seçim çalışması yaptı. Heyet üyeleri, ziyaretin ardından Yeşil Park'ta düzenlediği basın toplantısında halkın 12 yıllık iktidardan kurtulmak istediğini söylediler Şuhut'taki temaslarının ardından Afyonkarahisar Yeşil Park'ta basın açıklaması düzenleyen CHP, MHP, DP ve BBP heyeti, Ekmeleddin İhsanoğlu'na halkın büyük destek [&hellip]

“Halk, bu iktidardan kurtulmak istiyor”

Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için bir araya gelen CHP, MHP, DP ve BBP heyeti, Şuhut’ta seçim çalışması yaptı. Heyet üyeleri, ziyaretin ardından Yeşil Park’ta düzenlediği basın toplantısında halkın 12 yıllık iktidardan kurtulmak istediğini söylediler

Şuhut’taki temaslarının ardından Afyonkarahisar Yeşil Park’ta basın açıklaması düzenleyen CHP, MHP, DP ve BBP heyeti, Ekmeleddin İhsanoğlu’na halkın büyük destek verdiğini belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Şuhut ilçemizde, Afyonumuzun değerli il başkanları ile MHP Milletvekilimiz ve MHP MYK Üyesinin, CHP Eski İl Başkanlarının katılımıyla güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Halkın büyük bir teveccühü ile karşı karşıyayız. Bizim bir araya gelmemiz, olumlu sonuçlar veriyor. Biz artık şunu çok net görüyoruz: Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük sorunu 12 yıllık iktidarın insanları ayrıştırmasıdır. Biz, ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyerek bir arada çalışıyoruz. Seçim sürecine kadar bu yoğun çalışmamız devam edecek” dedi.
SEFERDEN SORUMLUYUZ,
ZAFER TAKDİR
MHP İl Başkanı Aziz Aslan ise, “Bu topraklar hepimizin, bu bayram hepimizin. Aynı milletin mensupları olarak farklı siyasi görüşleri paylaşan kişiler olmamıza rağmen 10 Ağustos’ta yapılacak seçimin bir Cumhurbaşkanlı seçimi olmasından dolayı, siyasi görüşümüzü bir kenara bırakarak Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Biz vebali ve sorumluluğu da paylaşıyoruz. Bu topraklarda yaşayan herkesin sorumluluk ve vebali hissetmesi gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti’ni en iyi şekilde temsil edecek, her vatandaşa kucak açma özelliğini ispat etmiş olan Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçimi kazanması için çalışıyoruz. Biz seferden sorumluyuz, zafer Allah’ın takdiridir” ifadelerini kullandı.
ORTAK ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR
BBP İl Başkanı Cemil Çoker de 10 Ağustos’ta Ekmeleddin İhsanoğlu’nun başarılı olacağının altını çizdi. Çoker, “Vakit daralıyor. 10 Ağustos’a az bir süre kala, partilerimizin değerli il başkanları ve sayın milletvekillerimizle ortak bir çalışma yürütüyoruz. Bizi bir arada görünce vatandaştan daha olumlu tepkiler alıyoruz. Vatandaşlarımız, ülkemizin kazanmasını istiyor. Biz Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçilmesi noktasında elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.
“AÇIK ARA KAZANACAĞIZ”
DP İl Başkanı Gürcan Şensoy, “Sinanpaşa ilçemizde başladığımız çalışmalara Şuhut’ta devam ettik. Sayın İhsanoğlu’nun adaylığını desteklemek üzere Şuhut ilçesini ziyaret ettik. Sayın İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanlığını açık ara kazanacağına inanıyoruz” derken MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz da şu ifadeleri kullandı:
5 YILDIZLI OTELLERDE DEĞİLİZ
“Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklarda, Cumhuriyet’i kuran iradenin tekrar tecelli etmesini görmekten gurur duyuyorum. Karşılıklı hoşgörü ortamının sağlanması için, milli birlik ve beraberliğinin devam ettirilmesi için partilerimiz bir araya geldi. Bu çalışmalarımızın karşılığını inşallah göreceğiz. Her zamankinden daha fazla milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bugünlerde halkımız tarafından da çalışmalarımız görülüyor. 5 yıldızlı otellerde değil, Yeşil Park’ta bu açıklamayı yapıyoruz. Bize gösterilen teveccühten son derece memnunuz. İhsanoğlu’nun birinci turda yüzde 60 oyla seçileceğini müşahede ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizi Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vermeye davet ediyorum.”
OYUNUZA SAHİP ÇIKIN
MHP MYK Üyesi Mehmet Parsak ise vatandaşların oylarına sahip çıkmalarını istedi. Parsak, “Sevgiyi, dirliği, birliği ekmek için çıktığımız yolda, Sinanpaşa’dan sonra Şuhut’u ziyaret ettik. Şuhut, Kocatepe’yi taşıyan bir ilçemiz. Milli Mücadele ruhunu hissettiğimiz bir ilçemiz. Türk Milleti 10 Ağustos’ta bir kader seçimi ile karşı karşıyadır. Devletin kurumları arasındaki ahengi kurmakla görevli olan Cumhurbaşkanı’nı millet seçecektir. Bu süreçte belirlenen aday, 14 partinin bir araya gelmesi suretiyle ortaya koydukları bir adaydır. Bu birlik ve beraberlik için önemlidir.Adayımız, milletimizin her kesimini kucakladığını hep göstermiştir. AKP’ye oy vermekte ısrar eden hemşehrilerimize sesleniyorum. En fazla onların oyları kıymetlidir. Vicdanlarından tartmak suretiyle, torunlarını düşünmeleri suretiyle, vicdan muhasebesi yaparak sandığa gitmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme