Halisdemir'in Mezarına kadar pedal çevirecekler

15 Temmuz darbe girişiminin 3. yılı nedeniyle Arnavutköy Belediyesi'nin düzenlediği Ömer Halisdemir Bisiklet Turu'na katılan profesyonel bisikletçiler, Afyonkarahisar'a ulaştı. Ömer Halisdemir'in anısına pedal çeviren bisikletçiler, Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret etti. Arnavutköy Belediyesi'nden gelen sporcuları Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner karşıladı. Başkan Yardımcısı Öner, konukları ilimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.'ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR Kİ ÜLKEMİZ ÇOK [&hellip]

15 Temmuz darbe girişiminin 3. yılı nedeniyle Arnavutköy Belediyesi’nin düzenlediği Ömer Halisdemir Bisiklet Turu’na katılan profesyonel bisikletçiler, Afyonkarahisar’a ulaştı. Ömer Halisdemir’in anısına pedal çeviren bisikletçiler, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti. Arnavutköy Belediyesi’nden gelen sporcuları Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner karşıladı. Başkan Yardımcısı Öner, konukları ilimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.
“ALLAH’A ÇOK ŞÜKÜR Kİ; ÜLKEMİZ ÇOK BÜYÜK BİR MUSİBETTEN KURTULDU”
Arnavutköy Belediyesi’ne böylesi anlamlı bir etkinlikten dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, kendilerini Afyonkarahisar’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti.
Bu tür faaliyetlerin içerisinde bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Öner; “Afyonkara-hisar Şehitliklerimizden verdiğimiz toprak 15 Temmuz günü inşallah Ömer Halisdemir şehidimizin mezarına dökülecek. 15 Temmuz, Başkomutan, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın komutanlığında bir vatan savunmasıydı. Allah’a çok şükür ki; ülkemiz çok büyük bir musibetten kurtuldu. Bizlerde her birimiz Ömer Halisdemir adayı olarak vatan toprağının kutsallığının farkına vararak bu tür faaliyetlerin içerisinde bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Buradan şimdiden başta Ömer Halisdemir şehidimize ve tüm şehitlerimize Fatihalarla selam gönderiyoruz. Ailesine ve Türk Milletimize de tekrar sabırlar diliyoruz. Arnavutköy Belediyesinden gelen sporculara da kazasız, belasız yolculuklar diliyorum ” dedi.

Bakmadan Geçme