Halef selef ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Vali Hakan Yusuf Güner'i ziyaret ettiler Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'ın ziyareti sırasında konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, Manisa ve Kütahya illerinin Valilerini Afyonkarahisar'da ağırlamanın kendisini memnun ettiğini belirttti. Bölgesel kalkınmanın önemli [&hellip]

Halef selef ziyaret

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret ettiler

Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ın ziyareti sırasında konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, Manisa ve Kütahya illerinin Valilerini Afyonkarahisar’da ağırlamanın kendisini memnun ettiğini belirttti.
Bölgesel kalkınmanın önemli olduğunu, Zafer Kalkınma Ajansı olarak bölgesel kalkınmada önemli ilerlemeler kaydedildiğini ifade eden Vali Hakan Yusuf Güner, bu anlamda bu başarıların sağlanmasında emeği geçen kalkınma ajansına dahil olan illerin bundan önceki ve şimdiki yöneticileri ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Afyonkarahisar’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve Kütahya Valisi Şerif Yılmaz Vali Güner’e sıcak karşılamalarından ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme