• Haberler
  • Genel
  • “Haksızlıkların karşısında olacağız” – Kocatepe Gazetesi

“Haksızlıkların karşısında olacağız” – Kocatepe Gazetesi

Halkın Sesi Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, Çakmak Marble Otel’de basın toplantısı düzenledi. Has Parti İl Başkanı Sait Dal, “Her zaman haksızlıkların karşısında olacağız” dedi Halkın Sesi Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, Çakmak Marble Otel’de basınla tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Has Parti İl Başkanı Sait Dal, “Bizler Has partiye inanıyoruz. Bizimle beraber [&hellip]

"Haksızlıkların karşısında olacağız"

Halkın Sesi Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, Çakmak Marble Otel’de basın toplantısı düzenledi. Has Parti İl Başkanı Sait Dal, “Her zaman haksızlıkların karşısında olacağız” dedi

Halkın Sesi Partisi İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, Çakmak Marble Otel’de basınla tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Has Parti İl Başkanı Sait Dal, “Bizler Has partiye inanıyoruz. Bizimle beraber yola çıkanlar Genel Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuşla inanıyor ve güveniyor. Has Parti hiçbir zaman tabela partisi olmayacaktır. Tüm Türkiye’deki teşkilatlarımızda buna inanıyor. Önümüzdeki ilk seçimlerde Has Parti’nin ne kadar güvenilir olduğu ve halktan ne kadar teveccüh gördüğünü birlikte izleyeceğiz. Has Parti Afyon’da her zaman haksızların karşısında, güzelliklerin yanında olacak” dedi.
KİRA DERDİ OLMAYAN PARTİ
İl Başkanlığı görevine geldiğinde partinin kiradan kurtulması için bir çalışma yaptığını hatırlatan Dal, “İl Başkanı olarak atandığım ilk günlerde tanıdığımız dostlarımızın bürolarında çalışıyor ve il binası olmadan siz basın kuruluşlarına Genel Başkan Yardımcımız Sayın Şeref Malkoç’la birlikte ziyaretlerde bulunmuştuk. Daha öncede belirttiğim gibi. Kira giderlerinin olmaması için partimiz İl Başkanlığına bir daire satın alarak kollarımızı sıvamıştık. Derken Merkez İlçe teşkilatımız kuruldu ve bir dairenin yetmediğini gördük. Allah nasip etti ve İl Başkanlığı binamızın karşı dairesini Merkez İlçe Başkanlığına satın alarak Merkez İlçe binamıza da sahip olduk” diye konuştu.
HAS PARTİ, İDDİALI
HÂLE GELECEK
Has Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Budakise, Has Parti’nin başarılı olacağına inandığını kaydetti. Budak, şöyle konuştu:
“20 gün önce resmi olarak ilimizde kurulan ve her gün çığ gibi büyüyen Has Parti, çok yakın zamanda ilimizde iddialı siyasi partiler içinde yerini alacaktır. Ben ve Merkez ilçe yönetim kurulum bu davaya inandığımız için burada görev yapıyoruz.
Bizim bu çalışmalarımızda maddi ve manevi desteğini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Sait Dal başkanımıza teşekkür ediyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme