• Haberler
  • Genel
  • 'Haklılığımız ortaya çıkacak' – Kocatepe Gazetesi

'Haklılığımız ortaya çıkacak' – Kocatepe Gazetesi

Kısa Adı Yargı Sen olan Yargıçlar ve Savcılar Sendikası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Hakim Mehmet Gülçek, başarılarının tüm meslek sendikalarının önünü açacağını belirterek 'Bizim başarımız, tüm meslek sendikalarının başarısı olacaktır' dedi. Yargı Sen olarak büyük bir hukuk mücadelesi verdiklerini kaydeden İl Temsilcisi ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Hakim Mehmet Gülçek, 'Hükümet uluslararası sözleşmelere imza atmıştır. [&hellip]

“Haklılığımız ortaya çıkacak”

Kısa Adı Yargı Sen olan Yargıçlar ve Savcılar Sendikası Afyonkarahisar İl Temsilcisi Hakim Mehmet Gülçek, başarılarının tüm meslek sendikalarının önünü açacağını belirterek “Bizim başarımız, tüm meslek sendikalarının başarısı olacaktır” dedi.

Yargı Sen olarak büyük bir hukuk mücadelesi verdiklerini kaydeden İl Temsilcisi ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Hakim Mehmet Gülçek, “Hükümet uluslararası sözleşmelere imza atmıştır. Uluslararası sözleşmeler, yasaların üstündedir. Biz bunu savunuyoruz. Yargı Sen hakkındaki kapatma davası Ankara’da devam ediyor. Haklılığımız ortaya çıkacaktır. Bizler Yargıçlar ve Savcılar Sendikası olarak dava lehimize bittiğinde, bütün meslek odaları kendi sendikalarını rahatlıkla kurarak mücadelelerini verebileceklerdir” dedi.
Yargı Sen Başkanlığını, Ömer Faruk Eminağaoğlu, genel sekreterliğini Fuat Hazer yürütürken Başkan Yardımcılıklarında ise Gülsüm Mısır, Ayşe Sarısu Pehlivan, Mustafa N. Sılaydın, Mehmet Gülçek bulunuyor. Yargı-Sen Saymanı ise M. RuşenGültekin.

Bakmadan Geçme