• Haberler
  • Genel
  • “Hakkımızı helal etmiyoruz” kampanyasına yoğun destek

“Hakkımızı helal etmiyoruz” kampanyasına yoğun destek

Afyonkarahisar’da faaliyet yürüten Yerel Haber Ajansı, Dağlıca’daki karakol saldırısında 8 askerin şehit olması nedeniyle bir imza kampanyası başlattı. Sözcü gazetesinin bugünkü birinci sayfasından yola çıkarak başlatılan kampanya “Hakkımızı Helal Etmiyoruz” sloganı ile yürütülecek. Afyonkarahisar’da bir süre önce yayın hayatına başlayan Yerel Haber Ajansı, Sözcü gazetesinin bugünkü birinci sayfasındaki “Haklarını Helal Etmiyorlar” manşetine gönderme yaptı ve [&hellip]

"Hakkımızı helal etmiyoruz" kampanyasına yoğun destek

Afyonkarahisar’da faaliyet yürüten Yerel Haber Ajansı, Dağlıca’daki karakol saldırısında 8 askerin şehit olması nedeniyle bir imza kampanyası başlattı. Sözcü gazetesinin bugünkü birinci sayfasından yola çıkarak başlatılan kampanya “Hakkımızı Helal Etmiyoruz” sloganı ile yürütülecek.

Afyonkarahisar’da bir süre önce yayın hayatına başlayan Yerel Haber Ajansı, Sözcü gazetesinin bugünkü birinci sayfasındaki “Haklarını Helal Etmiyorlar” manşetine gönderme yaptı ve “Biz de Hakkımızı Helal Etmiyoruz” sloganı ile imza kampanyası başlattı.
DESTEKLEYENLERE DE, GÖZ YUMANLARA DA…
Bankalar Caddesi’ndeki PTT Şubesi önünde başlatılan imza kampanyası hakkında konuşan Yerel Haber Ajansı imtiyaz sahibi Sait Karaduman, “Dağlıca’da yaşanan son karakol baskınına tepki adına, Yerel Haber Ajansı çalışanları olarak, saldırıyı gerçekleştirenlere, teröre göz yumanlara, destekleyenlere, olaylar karşısında çaresizliğini ilan edenlere hakkımızı helal etmiyoruz” dedi.
1 SAATTE 1000 İMZA
İlk 1 saatte 1000 imzaya ulaşan kampanyaya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Türkiye Harp Malulu Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları ve Şanlı Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı da destek verdi. (Kocatepe)

Kampanya için ne dediler?

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz: “Bu imza kampanyasına sonuna kadar destek veriyoruz ve yetkilileri de buradan uyarıyoruz. Gereken artık yapılsın. Emperyalizmin taşeronluğunu yaptığınız sürece bunlardan kurtulamayız. Bu yaşananlar dış ve iç güçlerle yapılan ve tertiplenen bir olaydır. Şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allah’ta rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Tekrar söylüyorum Türk Milleti olarak terör olayının üzerine inatla dimdik gitmek zorundayız. Çok şehit olunca mı tepki vermemiz gerekiyor. Birçok kez 1-2 Şehidimiz oluyor. Onlar şehit değil mi? Tepkimizi her zaman her ortamda vermeliyiz.”
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan: “Bir Başbakan yardımcısının ‘Öcalan’a ev hapsi verilebilir’ demesinin kapalı kapılar ardından yapılan ve verilen tavizlerin bir göstergesidir. Olan Türk Milletine oluyor. Bu tavizdir ve tahriktir. Bunu biran önce son verilmelidir. Milletimiz şunu merak ediyor; her ortamda ağlamayı çok iyi yapan, Apo’ya ev hapsi öneren Başbakan Yardımcısı Türk Bayrağına sarılı tabutları görünce de ağlıyor mu? Eğer ağlıyorsa gözleri ağlamaktan helak olması lazım. Gözleri şişmesi lazım. Gözleri yerinden çıkması lazım. Suludereye gidip oradaki aileleri ziyaret edip ağlayan Başbakan’ın hanımı acaba kaç Şehidin evine gitti ağladı. Türk Milleti bunu merak ediyor.”
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı: Bu kampanyayı destekliyoruz. Şehit haberleri yüreğimizi yakıyor. Terörü destekleyenlere ve teröre göz yumanlara hakkımızı helal etmiyoruz.
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları: “Bugün sözün bittiği yerdeyiz. Dağlıca’da yaşanan saldırının ardından yine 8 şehit verdik. Bu terör artık sona ermeli. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı ve Türk Milleti artık ağlamamalıdır. Kocatepe Gazetesi’nden arkadaşımız, 4 Temmuz’da vatanî görevini yerine getirmek üzere asker ocağına teslim olacak. Biz Afyonkarahisar basını olarak her zaman Şehitlerimizin yanındayız, Şehit olmaya da hazırız.”

Bakmadan Geçme