Hakemlerin temaslarını sürüyor

Futbol İl Hakem Kurulu ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri futbol camiasında birlikte omuz omuza çalıştığı Afyon Kocatepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, TÜFAD Şube Başkanı Mustafa Keser ve Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Tahsin Uza'yı ziyaret etti   Spor camiasında birlik ve beraberliğini önemsediklerini her [&hellip]

Futbol İl Hakem Kurulu ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri futbol camiasında birlikte omuz omuza çalıştığı Afyon Kocatepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, TÜFAD Şube Başkanı Mustafa Keser ve Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Tahsin Uza’yı ziyaret etti

Spor camiasında birlik ve beraberliğini önemsediklerini her fırsatta dile getiren İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş ile Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mehmet Aydın ile hakemlerden oluşan heyet futbol camiasında omuz omuza çalıştıkları kişi ve kurumları ziyaret ediyor.
İlk olarak Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak’ı ziyaret eden heyet, spora verdikleri desteklerden dolayı Ocak’a bir plaket takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak, “Genç hakem arkadaşların hakemliği önemseyip daha yukarlarda görev almaları bizleri mutlu eder. Biz Üniversite olarak kendilerine her türlü yardımı yapmaya hazırız” dedi.
İkinci durağında Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser’e teşekkür eden heyet kendisine spora yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim etti.
Son olarak Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Tahsin Uza’ya ziyaret gerçekleştiren Futbol İl Hakem Kurulu ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonunda spora katkılarından dolayı Tahsin Uza’ya plaket takdiminde bulundu.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme