• Haberler
  • Genel
  • Hakemler'den Yurdunuseven'e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Hakemler'den Yurdunuseven'e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Bora Yiğit, Voleybol İl Hakem Kurulu Üyeleri ve Voleybol Sevenler ve Hakemleri Derneği Başkanı Ramazan Akpınar Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'i makamında ziyaret etti Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Bora Yiğit, Voleybol İl Hakem Kurulu Üyeleri ve Voleybol Sevenler ve Hakemleri Derneği Başkanı Ramazan Akpınar, Ak Parti İl Başkanlığı [&hellip]

Hakemler’den Yurdunuseven’e ziyaret

Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Bora Yiğit, Voleybol İl Hakem Kurulu Üyeleri ve Voleybol Sevenler ve Hakemleri Derneği Başkanı Ramazan Akpınar Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i makamında ziyaret etti

Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Bora Yiğit, Voleybol İl Hakem Kurulu Üyeleri ve Voleybol Sevenler ve Hakemleri Derneği Başkanı Ramazan Akpınar, Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilen İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret etti. Yurdunuseven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan voleybol hakemleri, Afyonkarahisar’daki voleybol hakkında bilgiler verdi.
Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Bora Yiğit, Voleybol İl Hakem Kurulu Üyeleri ve Voleybol Sevenler ve Hakemleri Derneği Başkanı Ramazan Akpınar’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven spora destek verdiklerini ve vereceklerini ifade etti. Ziyarette ayrıca voleybola da desteklerini esirgemeyeceklerini belirten Yurdunuseven Afyonkarahisar’da sporun daha da gelişmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş’ta Ak Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret etti.
VALİ’YE DE HAYIRLIOLSUN ZİYARETİ
Voleybol Hakemleri bugün de Afyonkarahisar Valiliğine atanan Hakan Yusuf Güner’i ziyaret edecek. Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi Bora Yiğit, Voleybol İl Hakem Kurulu Üyeleri ve Voleybol Sevenler ve Hakemleri Derneği Başkanı Ramazan Akpınar’ın saat 14.00’de Vali Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret edecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme