Hakemlerden Kaya’ya teşekkür ziyareti

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya’yı makamında ziyaret eden İl Hakem Kurulu Başkanlığı ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti   Vali Yardımcısı Nurullah Kaya hakemleri ağırlamaktan çok memnun olduğunu dile getirdi. Afyonkarahisar’da spora yaptığı katkılardan dolayı her kesimin sevgisini kazanan Kaya’yı ziyaret eden İl Hakem Kurulu [&hellip]

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya’yı makamında ziyaret eden İl Hakem Kurulu Başkanlığı ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti

Vali Yardımcısı Nurullah Kaya hakemleri ağırlamaktan çok memnun olduğunu dile getirdi. Afyonkarahisar’da spora yaptığı katkılardan dolayı her kesimin sevgisini kazanan Kaya’yı ziyaret eden İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, “Bizleri misafir ettiğiniz için camiamızın sorunlarını dinlediğiniz için ve önerilerimize önem verdiğimiz için teşekkür ederiz.” dedi.
Nurullah Kaya ise spora yapılacak ve yapılan projelerde yer almanın kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, her zaman destek vermek istediklerini dile getirdi.
Ziyarette İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, İl Hakem Kurulu Üyesi Mustafa Karaşahin, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Aydın, B Klasman Yardımcı Hakemi Kurtuluş Aslan, C Klasman Yardımcı Hakemi Ali Çakır ve Bölgesel Hakem İbrahim Elmas ile eski Aile ve Sosyal Hizmetler müdürü Bekir Yümnü hazır bulundu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme