• Haberler
  • Genel
  • Hakemlerden görkemli sezon açılışı – Kocatepe Gazetesi

Hakemlerden görkemli sezon açılışı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanlığı, yeni sezonun açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi 2013- 2014 Futbol Sezonu’nda görev yapacak hakemler cuma akşamı Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen törenle sezonu açtılar. Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu’nca her sezon öncesi düzenlenen geleneksel sezon açılış töreni gerçekleştirildi. Atatürk Stadı’ndaki törene Afyonkarahisar Belediyesi Mehteran Takımı ve halk oyunları gösterileri damga vurdu. Saat 18.00’de [&hellip]

Hakemlerden görkemli sezon açılışı

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanlığı, yeni sezonun açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi

2013- 2014 Futbol Sezonu’nda görev yapacak hakemler cuma akşamı Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen törenle sezonu açtılar.
Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu’nca her sezon öncesi düzenlenen geleneksel sezon açılış töreni gerçekleştirildi. Atatürk Stadı’ndaki törene Afyonkarahisar Belediyesi Mehteran Takımı ve halk oyunları gösterileri damga vurdu. Saat 18.00’de başlayan törene, spor taban birliklerinin başkanları da katıldı. Açılışta ayrıca, MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Vali Yardımcısı Adem Uslu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Sandıklı Belediye Başkanı ve Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol, MHK 5. Bölge Sorumlusu Hamza Işın da yer aldılar. Hakem ve gözlemciler yeni sezon açılışını dün Atatürk Stadı’nda yaptı. (Kocatepe Haber Merkezi )

Mehteranla
açılış başladı

Açılış töreni geçmiş yıllara oranla bu yıl daha bir renkli geçti. Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi Mehteran Takımı’nın gösterisiyle açılış töreni başladı. Söyledikleri marşlarla, açılışa katılanları coşturan mehter takımı, törene katılanlara eşsiz dakikalar yaşattı. (Kocatepe Haber Merkezi )

Güneş: “Yeni sezon hayırlı olsun”

Programda açılış konuşması yapan İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş de törene katılanlara, ‘hoşgeldiniz’ derken, yeni sezonun hayırlara vesile olmasını temenni etti. Hem hakemler için hem de futbol kulüpleri için kavgasız, gürültüsüz başarı dolu bir sezon dileyen Süleyman Güneş, “Özellikle Afyonkarahisar Belediyesi’ne bize bu program için katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu. Süleyman Güneş’ten sonra söz alan MHK 5. Bölge Sorumlusu Hamza Işın da, yeni sezonun hayırlara vesile olmasını diledi. Işın, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in de, selamlarını getirdiğini kaydetti. (Kocatepe Haber Merkezi )

Çoban: “Afyon’un sporda
yıldızı daha da parlayacak”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da, Afyonkarahisar’da spor alanında gelişmelerin olduğunu ve ilerleyen dönemde Afyonkarahisar’ın adını sporda duyuracağını kaydetti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Futbol Hakemleri ve Gözlemcilerinin 2013-2014 sezon açılış törenine katıldı. Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, göreve geldiğinden bu tarafa sporun her dalına destek olduklarını ifade etti. Afyonkarahisar’ın profesyonel liglerde adından sıkça söz ettirmese de sahip olduğu yatırımlar, ileride hizmete girecek tesisler ve şu an başlanılan projelerle çok yakın bir gelecekte spor denildiği zaman akla gelen illerin başında olacağını ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi’nin tarihinde ilk defa spora ciddi bir kaynak ayırdığını söyledi. Afyonkarahisar’ı profesyonel liglerde temsil edecek voleybol ve basketbol takımı kurulması için başlatılan çalışmaların tamamlandığını aktaran Başkan Burhanettin Çoban; “Bu sene 3. ligde voleybol, amatör ligde de basketbol olarak ilk defa takım kurarak katılıyoruz. Belediyespor’un tesislerini görseniz, bugün ikinci ligde, birinci ligde bile bazı takımların dahi sahip olamayacağı güzellikte tesislerimiz var. Çok kısa bir zaman içerisinde Afyonkarahisar Belediyespor, voleybol ve basketbolda her sene üst liglere tırmanarak ‘bende varım’ dediğini göreceksiniz” dedi.
“Afjet Afyonspor’la
başarıya ulaşacağız”
Afjet Afyonspor hakkında da bilgiler veren Başkan Burhanettin Çoban; “Sayın Valimiz önderliğinde, şehrimizin tüm sivil toplum kuruluşlarıyla beraber, İl Genel Meclisi Başkanımızın da Başkanlığında Afjet Afyonspor’u oluşturduk. Yine Belediye olarak, şehrimizin en güzel binasının bir bölümünü, bu kulübümüze tahsis ettik. Salih Sel Başkanımızı kutluyorum; sporcularımıza yakışır, Türkiye’de örnek bir sosyal tesisi hizmete aldılar. İnşallah borçsuz bir takımla, itibar veren bir yönetimle, planlı hamlelerle bu takımımız da kısa zamanda başarıya ulaşacak.
Sayın Valimiz önderliğinde, şehrimizin tüm sivil toplum kuruluşlarıyla beraber, İl Genel Meclisi Başkanımızın da Başkanlığında Afjet Afyonspor’u oluşturduk. Yine Belediye olarak, şehrimizin en güzel binasının bir bölümünü, bu kulübümüze tahsis ettik. Salih Sel Başkanımızı kutluyorum; sporcularımıza yakışır, Türkiye’de örnek bir sosyal tesisi hizmete açtılar. İnşallah borçsuz bir takımla, itibar veren bir yönetimle, planlı hamlelerle bu takımımız da kısa zamanda başarıya ulaşacak” dedi.(Kocatepe Haber Merkezi )

“Fenerbahçe ve Galatasaray, rezervasyon yaptırdı”

Afyonkarahisar’ın, termal turizmde önemli bir şehir olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Şehrimiz Üniversitemizin, Sağlık Bakanlığımızın, özel sektörün yaptığı yatırımlarla sağlık şehri haline geliyor. Tek eksiğimiz, spor turizmi olduğunu söylemiştim. Spor Kompleksimize bu güzel otellerimiz, sağlık imkânlarımız olduğu müddetçe güzel spor tesisleri de yaparsak bu şehirde mutlaka spor turizmi de canlanacak dediğimde belki de inanmayanlar oldu. İlk defa; 15-20 gün önce Beko Basketbol ligi takımlarından komşu bir il takımımız, hazırlık kampını Afyonkarahisar’da yaptı. Kamp organizasyonunu yapan firmalar ‘Afyon’da kamp mı olur?’ denilince ‘Biz kampı Afyon’da yapacağız, göreceksiniz; bundan sonra da birçok takım kamp için Afyon’a gelecek’ şeklinde aldıkları cevap üzerine hayretlerini gizleyememişler… Şimdiden söylüyorum; Fenerbahçe ve Galatasaray Basket takımları bölgedeki maçlar için rezervasyonlarını Afyonkarahisar’dan yaptırdılar. Yani ilimizin otellerini tercih ediyorlar. İnanıyorum ki; bu tesislerimiz bittiğinde bu güzel otel ve sağlık imkânları ve güzel spor tesisleriyle her branştan spor kulüpleri, ilimize gelmeye başlayacak. Bunun ilk adımını da görmüş olduk. Spora destek veren Değerli Valimizi, Vali Vekilimizi, her konuda desteğini esirgemeyen Değerli Milletvekilimizi ve tüm sporseverleri canı gönülden kutluyorum.2013-2014 futbol sezonumuzun; sporcularımız, hakemlerimiz hem de gözlemcilerimiz açısından kazasız, belasız mutlu ve huzurlu geçmesini temenni ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi )

Minik Zeybekler hünerlerini segiledi

Mehteran takımından sonra Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Ekibi’nin minik zeybekleri sahne aldı. Minik Zeybekler, oyunlarıyla izleyenleri mest etti. (Kocatepe Haber Merkezi )

Kokartları taktılar

Yeni sezonda görev yapacak hakemlere kokartlarını da yine açılışa gelen protokol üyeleri taktı. Tören sonrasında dualar edildikten sonra, stad dışında kurban kesildi.

Tören sonrasında Akarçay’da tekne turu yapıldı

2013-2014 Futbol sezonunun açılışını yapan Afyonkarahisar Hakem ve Gözlemcileri açılış töreninin ardından Akarçay’da tekne turu yaptı

Hakemler, açılış töreninden sonra Akarçay’da tekne turu yaptı. Cuma günü düzenlenen görkemli bir törenle 2013-2014 futbol sezonunu açan Afyonkarahisar Hakem ve Gözlemcileri, Akarçay’ı gezdi. Aralarında Merkez Hakem Kurulu Üyesi Hamza Işın, Süper Lig Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, Isparta ve Antalya’dan gelen hakem ve gözlemcilerin de bulunduğu gezide Akarçay’ın muhteşem gece manzarasına hayran kalan konuklar Akarçay’a hayran kaldılar. (Kocatepe Haber Merkezi )

Bakmadan Geçme