• Haberler
  • Genel
  • Hakemler yeni sezona hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Hakemler yeni sezona hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

İl Hakem Kurulu tarafından yeni sezon öncesinde eğitim ve bilgilendirme toplantıları yapılacak Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanlığı tarafından 2014-2015 sezonu öncesinde atletik test ve eğitim toplantısı düzenlenecek.Atletik testin 18 Eylül 2014 Perşembe günü Afyon Kocatepe üniversitesi Beden eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tartan pist sahasında saat 18.30'da başlayacağını belirten İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, [&hellip]

Hakemler yeni sezona hazırlanıyor

İl Hakem Kurulu tarafından yeni sezon öncesinde eğitim ve bilgilendirme toplantıları yapılacak

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanlığı tarafından 2014-2015 sezonu öncesinde atletik test ve eğitim toplantısı düzenlenecek.
Atletik testin 18 Eylül 2014 Perşembe günü Afyon Kocatepe üniversitesi Beden eğitimi ve Spor Yüksek Okulu tartan pist sahasında saat 18.30’da başlayacağını belirten İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, “Atletik test ilimizde bulunan klasman, il ve HİF hakemlerinin katılımı ile gerçekleştirilecek” dedi.
Ayrıca eğitim toplantısı da düzenleyeceklerini ve bu toplantıda 2014-2015 sezonunda uygulanacak esaslar ve kurallar hakkında eğitim verileceğini belirten İHK Başkanı Süleyman Güneş, “Eğitim toplantımız da 19 Eylül 2014 Perşembe günü saat 20.00’de Afyonkarahisar Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nde gerçekleştirilecek. Toplantıya gelirken hakem bilgi formu ve Nüfus Müdürlüğü’nden alınan ikametgahların mutlaka getirilmesi gerektiğini hakem arkadaşlarımıza bir kez daha hatırlatıyoruz” dedi.
Öte yandan İl Hakem Kurulu Başkanlığı’nda yeni sezon öncesi 17 Eylül 2014 Çaşamba günü saat 20.00’de gözlemciler eğitim toplantısı yapılacağı da bildirildi. Toplantıya klasman gözlemcileri ve il gözlemcileri mentörlerin katılacağını belirten İHK Başkanı Süleyman Güneş, “Toplantıya gelirken mutlaka gözlemci bilgi formu ve Nüfus Müdürlüklerinden ikametgahlarının alınıp gelinmesi gerekmektedir” uyarısında bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme