Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakemler maçın önüne GEÇMEMELİ

İkinci yarının ilk haftasında

İkinci yarının ilk haftasında Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, evinde Gaziantep Basketbol’u konuk etti. Maçta hakemlerin birbiri arına verdiği tartışmalı kararlar maçın önüne geçti. Ne Gaziantep galibiyete sevinebildi, ne de Afyon Belediye oyunun tadını alabildi. Seyirciler ise sürekli hakemleri dikkatli olmaya davet etti. Maçı ise 92-95 Gaziantep kazandı

İNG Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında evinde Gaziantep Basketbol’u konuk etti. Maça iyi başlayan Meksa Yatırım Afyon Belediye, ilk çeyrekte farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Bu farktan sonra oyuna müdahale etmeye başlayan hakemler maçın önüne geçerek Afyon Belediye’yi ve Gaziantep’i oyundan soğuttu. Sonrasında iki takım da maça dönmeye çalıştı fakat oyuncular sadece sayı bulmakla yetindi. Tadı tuzu olmayan birinci çeyrek 27-25 ile ikinci çeyrek ise 47-53 ile tamamlandı.
İkinci yarıda iki takım da oyuna yeniden başlamak istedi. Bu kez yine hakemlerin oyuna etkisi yansıdı. Hakemlerin tartışmalı kararları öncesinde iki takım da oldukça güzel performans sergilerken, seyirciler tam maça odaklanmışken hakemler kendi performanssızlıklarını ortaya koydu. Üçüncü çeyrek 63-76 Gaziantep Basketbol’un üstünlüğü ile tamamlandı.
Son çeyreğe Afyon Belediye iyi başladı. 13-4’lük seriyi yakalayan Afyon Belediye, farkı 76-80 ile 4’e çekti. Son 1 dakikaya 87-89 Gaziantep üstünlüğü ile girilirken Antep’ten Jelovaç’ın attığı üçlük ile skor 92-87’ye geldi. Ardından Afyon Belediye’den Erdi, serbest atışları kaçırmadı ve fark tekrar 3 sayıya indi. 89-92 ile devam eden maçın bitimine 0.2 saniye kala skor 92-95’e geldi. Afyon Belediye kullandığı son topta Hrovat ile kaçırdı ve maçı 92-95 Gaziantep kazandı.
Maçın ardından Meksa Yatırım Afyon Belediyespor 6 galibiyette kalırken, Gaziantep Basketbol takımı ise 6. Galibiyete ulaştı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti