Hakem olmak için büyük fırsat

Afyonkarahisar'da futbol aday hakemlik kursu açılacak. Futbol hakemliğine başlamak isteyenler aday hakem kursuna katılmalı ve gerekli şartları sağlamalıdır. Afyonkarahisar'da aday hakemlik için kursa katılmak veya bilgi almak için Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanlığı'na başvuruda bulunulması gerekiyor.ARANAN ŞARTLARA DİKKATAday hakem kursuna katılabilmek için gerekli şartlarının başında en az 16, en çok ise 30 olması gerekiyor. 18 [&hellip]

Afyonkarahisar’da futbol aday hakemlik kursu açılacak. Futbol hakemliğine başlamak isteyenler aday hakem kursuna katılmalı ve gerekli şartları sağlamalıdır. Afyonkarahisar’da aday hakemlik için kursa katılmak veya bilgi almak için Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Başkanlığı’na başvuruda bulunulması gerekiyor.
ARANAN ŞARTLARA DİKKAT
Aday hakem kursuna katılabilmek için gerekli şartlarının başında en az 16, en çok ise 30 olması gerekiyor. 18 yaşından küçük olan hakem adaylarının velilerinden muvaffakatname getirmeleri gerekiyor. Erkek hakem adaylarında en az 1.70 boy uzunluğu aranırken bayanlarda ise bu oran 1.60 olarak belirlendi. En az lise mezunu olması gereken hakem adaylarının son başvuru tarihi ise 3 Mart Perşembe günü olarak belirlendi.
HAKEM ADAYLARINDAN
İSTENEN BELGELER
Kursa başvuru için doldurulması gereken evraklar arasında ilk olarak dilekçe yer alıyor. Ardından başvuru formu doldurması gereken hakem adaylarının bilgi formu, 18 yaşından küçük adaylar için doldurulması gereken form işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Evraklar doldurulduktan sonra Orhangazi Mahallesi 1801 Sokak Uydukent İş Merkezi No.2/24 adresine formları elden teslim etmeleri gerekiyor.
Afyonkarahisar’daki hakem kursu için Ömer Fırat ve Volkan Atabey isimleriyle irtibat kurulması gerekiyor. Bu kişilere ulaşmak için de Fırat için 0542 255 34 10 numaralı telefondan,  Atabey için de 0507 513 35 35 telefon numarasından iletişim kurulabilir. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme