• Haberler
  • Spor
  • Hakan'ı yine tutamadılar – Kocatepe Gazetesi

Hakan'ı yine tutamadılar – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor Antalya kampını bugün tamamlıyor. Kampta yaptığı ikinci ve son hazırlık maçıyla kampı tamamlayan Jetler Bingölspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Hakan Doğan'ın ayağından gelen golle galibiyete uzandıkları maçı değerlendiren AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, 'Hakan Doğan'ın ayağından bir gol bulduk. İyi bir 90 dakika oynadık. Toma, [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor Antalya kampını bugün tamamlıyor. Kampta yaptığı ikinci ve son hazırlık maçıyla kampı tamamlayan Jetler Bingölspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Hakan Doğan’ın ayağından gelen golle galibiyete uzandıkları maçı değerlendiren AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, “Hakan Doğan’ın ayağından bir gol bulduk. İyi bir 90 dakika oynadık. Toma, İlhan, Murat, Yasin, Mirlan, Erman, bu maçta hiç oynamadı. Olabildiği kadar diğer arkadaşlara süre verdik. İyi bir oyun oldu. Yine üstün oynayan taraf biz olduk. Bulduğumuz fırsatlardan birini gole çevirdik. Ligin başlamasından önce son maçımızı yaptık. İyi de bir hazırlık maçı oldu. İstediğimiz performansı yakalamayı başardık” dedi.   
“ERMAN AMELİYAT OLACAK”
Yapılan idman sırasında Erman’ın sakatlandığı aktaran Teknik Adam Tiryaki, “Yaptığımız idmanda Erman talihsiz bir şekilde sakatlandı. Kayseri’de ameliyat olacak. Menüsküs ameliyatı olacak. Kısa sürede aramıza katılacak” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme