Hakan Hatipoğlu Nerede Çalışıyor?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star2024 kadrosunda yer alan Hakan Hatipoğlu'nun hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu nerede çalışıyor? İşte detaylar.

Survivor 2024 All Star adlı yarışama programında yarışmacı olan Hakan Hatipoğlu nerede çalışıyor?

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

1979 yılında Çanakkale’de doğan Hakan Hatipoğlu Su topu oyuncusu ,Yarışmacı ,Sunudu ve oyuncudur. Üniversite eğitimini Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü’nde okumuştur. Hatipoğlu ‘’Var mısın Yok Musun’’ adlı yarışma programındaki yarışmacı Gizem Akın ile nikâh masasına oturmuştur. Hatipoğlu 2010 yılında ‘’Show TV ‘’ ekranlarında yayımlanan ‘’Survivor Kızlar – Erkekler’’ adlı yarışma programında daha sonra ise 2015 yılında ‘’TV8’’ ekranlarında ‘’Survivor All Star’’ adlı yarışma programında yarışmacı olarak katılmıştır. Oldukça zor  olan ada yaşantısında tam olarak 17 hafta 124 gün kamış ve Survivor All Star’da kalan 6. Yarışmacı olmuştur. Survivor yarışmasından sonra yorumculuk ve sunuculukta yapmıştır.

HAKAN HATİPOĞLU NEREDE ÇALIŞIYOR?

Milli sporcu olan Hakan Hatipoğlu Adalarspor’da Su Topu sporunu yapmaktadır. Ayrıca 2013 yılında Akdeniz Oyunları’nda Türkiye Sutopu Millî Takımı’nda yer alan isim olmuştur.

 

Bakmadan Geçme