Hakan Hatipoğlu Ne Mezunu?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor All Star2024 kadrosunda yer alan isimler arasında hakan Hatipoğlu'da vardır. Peki, Hakan Hatipoğlu Survivor kaç kere katıldı?

TV 8 ekranlarında yayımlanan Survivor 2024 All Star adlı yarışma programının kadrosunda olan Hakan Hatipoğlu Kimdir? Hakan Hatipoğlu ne mezunu? Sizler için araştırdık…

Haber

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

1979 yılında Çanakkale’de doğan Hakan Hatipoğlu Su topu oyuncusu ,Yarışmacı ,Sunudu ve oyuncudur. Hatipoğlu 2010 yılında ‘’Show TV ‘’ ekranlarında yayımlanan ‘’Survivor Kızlar – Erkekler’’ adlı yarışma programında daha sonra ise 2015 yılında ‘’TV8’’ ekranlarında ‘’Survivor All Star’’ adlı yarışma programında yarışmacı olarak katılmıştır. Oldukça zor  olan ada yaşantısında tam olarak 17 hafta 124 gün kamış ve Survivor All Star’da kalan 6. Yarışmacı olmuştur. Survivor yarışmasından sonra yorumculuk ve sunuculukta yapmıştır.

HAKAN HATİPOĞLU EVLİ MİDİR?

Hatipoğlu ‘’Var mısın Yok Musun’’ adlı yarışma programındaki yarışmacı Gizem Akın ile nikâh masasına oturmuştur. Çiftin evliliğinde Lina adında bir kız çocukları vardır.

HAKAN HATİPOĞLU NE MEZUNU?

Üniversite eğitimini Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü’nde okumuştur.

Bakmadan Geçme