HAK-İş, Güngör'e emanet – Kocatepe Gazetesi

HAK-İŞ İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin'in imzalarının olduğu yazılı açıklamada, 'HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetim Kurulu'nun kararı doğrultusunda Afyonkarahisar İl Başkanlığı'na Cemil Eser yerine Hulusi Güngör atanmıştır' ifadelerine yer verildi.  Konuya ilişkin bir açıklama yapan Hulusi Güngör, 'Öz Taşıma İş Sendikası Afyonkarahisar sorumlusu olarak çalışmalarımıza devam ediyorduk. Konfederasyonumuz Genel [&hellip]

HAK-İŞ İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin’in imzalarının olduğu yazılı açıklamada, “HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetim Kurulu’nun kararı doğrultusunda Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na Cemil Eser yerine Hulusi Güngör atanmıştır” ifadelerine yer verildi.  
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Hulusi Güngör, “Öz Taşıma İş Sendikası Afyonkarahisar sorumlusu olarak çalışmalarımıza devam ediyorduk. Konfederasyonumuz Genel Merkezinden yapılan araştırma ve iyi düşünceler sonucunda Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımızın ortak kararı ile bu göreve layık görüldük. Bu bağlamda teşekkürü bir borç biliyorum. Bize duyulan güveni boş çıkarmayacağımı, bilakis daha çok özverili bir şekilde çalışacağımı belirtmek istiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme